Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів Instagram знімками в абсолютно незвичному для себе образі. Так, шанувальники звикли бачити знаменитість в обтягуючих сукнях, коротких топах або відвертих лосинах, однак на цей раз вона вдало поєднала світлий блейзер, жовте боді, широкі штани і прозорі туфлі-човники.

"💛", - лаконічно підписала Кардашьян. За 17 годин кадр зібрав 1,3 млн. лайків. Фолловери не пройшли повз і почали розхвалювати ніжний образ, який багатьом припав до душі. Були і ті, хто не зрозумів сенсу прозорого взуття та викликаючого вбрання в цілому.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більша іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.