Всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Белла Хадід порадувала фоловерів дуже милими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість взяла участь у фотосесії для популярного бренду CHAOS, позуючи в шапці з мишачими вушками. Родзинкою рекламної кампанії стало те, що партнером дівчини на час зйомок стала старовинна іграшка Міккі Мауса, випущена в 1932 році.

"Оригінальна іграшка Міккі Мауса, видана в 1932 році, надана архівом студії "Дісней". Так багато історії в цьому крихітному мишенятку", - ласкаво підписала кадр Хадід. За 17 годин пост зібрав майже 375 тис. лайків. Фолловери були зворушені Белою і її новим маленьким другом. Були і ті, хто зазначив, що пластичний хірург моделі перестарався зі збільшенням вилиць.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Белла Хадід позувала абсолютно голою, прикривши груди руками. Втім, один елемент одягу все ж був: голову моделі прикрасив величезний солом'яний капелюшок.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Також знаменитість оголилася на пляжі заради мексиканського видання культогового журналу Vogue, прикривши груди руками.

А ще Белла Хадід , напередодні довгожданого шоу Victoria's Secret, де знаменитість вийде на подіум, вирішила трохи схуднути. Белла виставила кілька кадрів з примірки в еротичній спідній білизні, а фанати почали серйозно переживати.