Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість брала участь у фотосесії з макіяжем популярного візажиста Хунга Ваннго. Так, дівчина показала ідеальні риси обличчя поблизу, а фанати так і не зрозуміли, це кадр до або після нанесення косметики.

За 17 годин ніжний кадр набрав понад 405 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті, взявшись розхвалювати ідеальний стан шкіри Ратаковскі, котячий погляд і пухкі губи. Були і ті, хто не повірив Емілі і вирішив, що портретне фото насправді гарненько відфотошопили.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина понежілась в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.