Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість прорекламувала розкішний електрокар. Так, дівчина виставила пікантне відео, на якому розповіла про плюси автомобіля і як би ненароком засвітила пружні сідниці в відвертій сукні.

"Розкіш, швидкість, клас і стиль, і в цьому авто все це є 😉 Ідеальна машина, щоб відчувати себе поганим босом, але при цьому дбати про землю. Він електрифікований, має сонячні панелі, божевільно високі технології і ручки, як у мріях", - розповіла Чері. За 19 годин відвертий ролик набрав більше 1 млн. переглядів. Фолловери буквально засипали фігуру Ани компліментами. Знайшлися й ті, хто розкритикували електрокар і навели безліч доводів, чому його не можна купувати.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері уместила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.