Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася ефектним селфі в дзеркалі без макіяжу з сонячного Лос-Анджелеса. Так, артистка не забула засвітити прес і масивні груди в короткому топі.

"В LA я майже не фарбуюся. Олівець для губ, тінт і хайлайт на вилиці. Тут особливий ритм. Я завжди з маленькою і в джакузі це не особливо стане в нагоді. Сьогодні прокинулася в 6, заснула в 2. Входжу в свій звичний ритм життя.)Сьогодні хочемо позасмагати ще трохи, але сонечко якось не особливо світить і поїхати в Cat Cafe. Кафешка, де багато кішок сидить з тобою разом і якщо ти хочеш, можеш забрати потім собі одну, але, думаю, в силу законодавства та ставлення до тварин, тут це не так просто зробити )
А ще, я вмираю як хочу свою улюблену японську їжу. Вона найсмачніша в ЛА. Може взяти кота і піти в суші бар? 😝", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не пройшли повз: "І як таку смужку мати посередині?", "Як накачати такий красивий животик ,Ганна? Підкажіть будь ласка !!!", "Спершу подумала, що груди закрили чорною смужкою, типу цензура 😊", "Анна, навіщо Ви так оюличчя обкололи?", "Ця чорна смужка намальована щоб закрити груди?)", "Ніби інша людина ! Красуня !".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.