Колишня учасниця реаліті-шоу "ДОМ-2", 28-річна Олеся Малібу планувала вийти заміж за 22-річного одіозного блогера з П'ятигорська Кирила Терешина, який прославився тим, що занадто сильно захопився препаратом для збільшення м'язів, тому і став відомим як "сінтоловий качок" та отримав прізвисько "Руки-базуки".

Але врешті-решт пара розлучилася, і дівчина пішла від хлопця, припинивши з ним працювати і спілкуватися.

Однак, напевне, якийсь неприємний осад у дівчини залишився від всього цього фрікового шоу, і Малібу на своїй сторінці в Instagram написала вельми непривабливий пост про Терешина. Дівчина розповіла шанувальникам, що прекрасно знає Кирила і здатна передбачити майбутнє свого колишнього коханого.

Олеся впевнена, що своєю популярністю "Руки-базуки" зобов'язаний саме їй. Малібу вважає, що основна популярність до Терешина прийшла після спільних відеороликів, які змусили обговорювати особистість "сінтолового качка". Але після розставання Кирило просто намагається знайти підходящий випадок, щоб підтримати свою популярність.

Малібу впевнена, що Терешина доведеться зіткнутися з суворою реальністю шоу-бізнесу, після якої він не зможе привернути увагу шанувальників і популярних ток-шоу, які обговорювали його особистість.

"Базука, вивчи літери алфавіту і навчися читати, бо патрони в твоїх гарматах скінчилися і піар-тьолки тобі їх не подадуть", - таку пораду Малібу дала на прощання Терешину.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Нагадаємо, Олеся Малібу послала "синтолового качка" "до чортової матері" через те, що він не захотів чекати першої шлюбної ночі і зажадав від дівчини інтиму.

Як повідомляв портал Знай.ua, Руки-базуки злив в мережу інтимне відео з зіркою "Дом-2"

Також Знай.ua писав, зірка інтернету і "синтоловый качок" Кирило Терешин, якого прозвали "Руки-базуки", позбувся своєї гордості. Йому вирізали імпланти в литках ніг. Він дуже ними пишався і називав їх "ноги-ракети".