Буквально нещодавно 26-річна колишня кохана Тіматі модель Олена Шишкова прикувала до себе увагу шанувальників новими знімками в Instagram-профілі.

Так, у відвертій фотосесії дівчина приміряла на себе образ Мерилін Монро. Для цього Олена оновила колір свого волосся і одягла «золоту» міні-сукню з великим вирізом в області декольте.

Варто відзначити, що багато підписників були в захваті від образу моделі. Фанати прийшли до висновку, що зараз Шишкова виглядає набагато краще, ніж нинішня дівчина Тіматі Анастасія Решетова.

«Фатальна красуня!», «Схожа на ляльку Барбі», «Розкішна жінка! Але відразу видно, що груди зроблені», «Все гарне і ніжне - в одній особі», «Дуже на Монро схожа», «От розумію, дорога порода жінок», «Дуже підходить мейкап, та й взагалі образ прям ідеальний», «Схожа на Крістіну Агілеру», «Я б одумався на місці Тіматі і повернувся до Олени», «Розкішна крихітка», - прокоментували фотографії фоловери.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше повідомлялося, що російська модель Анастасія Решетова, яка в 2014 році завоювала титул першої віце-міс Росії, і яка є нареченою репера Тіматі, показала відверте фото з пляжу.

На знімку Решетова позує лежачи на піску в спокусливій позі. Вона вигнула спину так, що здається, що її попа підпирає хмари на небі в далені. На дівчині білий роздільний купальник, її волосся розпущене, вона не дивиться в камеру.

Нагадаємо, що Анастасія Решетова показала шанувальникам відверте фото. Для фотографії модель одягла чорну облягаючу сукню з дуже відвертим декольте.

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко анонсувала новий випуск свого шоу "П'ятниця з Регіною". Новою гостею артистки стала наречена Тіматі Анастасія Решетова, яка, за чутками, вагітна.

Також портал Знай.uа писав, що 22-річна російська модель Анастасія Решетова, яка прославилася завдяки відносинам зі скандальним репером Тіматі, вперше прокоментувала чутки про свою вагітність.