Фанати стверджують, що дивні уявлення вокаліста групи "Rammstein" про жіночу красу змусили його кохану Світлану Лободу зробити операцію зі збільшення сідниць.

Користувачі Мережі підозрюють, що 36-річна Світлана Лобода, під час лікування в лікарні із-за проблем нирок, заодно вирішила зробити собі операцію по збільшенню сідниць. Шанувальники співачки почали помічати, що співачка трохи додала «ззаду», що може свідчити про сідничних імплантатах. Як кажуть фанати, Світлана Лобода вирішила піти на такий крок заради свого коханого – вокаліста гурту Rammstein.

Тіль Ліндеман
Тіль Ліндеман

«Ходять страшні чутки, що Ви збільшили сідниці. Це так?», «Звідки попа з'явилася?», «Ну звичайно імпланти, раніше ж зовсім плоска була», «Дуже видно, що попа штучна», «Да не могла вона так швидко накачати п'яту точку, просто вставила силікон», «Світла, за Кардашьян повторюєш?», «Мабуть, Тиллю подобаються пишні форми», — пишуть фоловерів у соцмережах.

Нагадаємо, Російська Кардашьян ледь натягнула шортики на соковиті сідниці: фото 18+

Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дратувати чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася величезними силіконовими сідницями, ледь умістивши їх в короткі джинсові шорти. Таким чином дівчина прорекламувала відомий бренд одягу, який, чомусь, надсилає Анастасії речі на кілька розмірів менше.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Анастасія Квітко
Анастасія Квітко

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Силікон випав, а їм смішно: Хлоя Кхан з подружкою показали закулісся відвертих зйомок

Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу «Х-фактор» і Celebrity Big Brother, актриса Хлоя Кхан дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість з подругою брали участь у рекламному ролику готелю, сидячи за сніданком в халатах з рушником на голові і виставивши величезні груди навстіж. Так, дівчина вирішила показати, як насправді весело проходять зйомки

Також Знай.ua писав про те, що Зайчик Playboy Хлоя Кхан прикрила принади камінчиками: фото 18+