Популярна співачка, актриса і секс-символ українського шоу-бізнесу Даша Астаф'єва часто ділиться з шанувальниками в своєму Instagram-профілі відвертими знімками. Цього разу знаменитість порадувала фанатів черговою "голою" фотографією, на якій вона позує біля стіни.

Наголошується, що знімком у соціальній мережі Instagram поділився відомий київський фотограф Микита Люлько.

На знімку Астаф'єва позує оголеною. Так, на фотографії можна помітити лише частину взуття.

"Дивна поза з горбом, хоч і красиво", "Краса", - коментують відверте фото фанати артистки.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

До речі, на початку листопада в Києві почалися зйомки кінокомедії "Свінгери-2". У другій частині картини знімається той же акторський склад: Оля Полякова, В'ячеслав Довженко, Михайло Кукуюк, Дар'я Астаф'єва, Анна Саліванчук і Олексій Вертинський.

Крім того, Даша Астаф'єва зізналася, що з нетерпінням чекала на продовження зйомок після виходу першої частини.

"Нарешті український кінематограф завдяки таким стрічкам дійсно збирає повні зали в кінотеатрах. Я теж, як і моя героїня "Свєта", стрибала по балконах, шукала своє щастя, і все ж його знайшла - і в кіно, і в реальності. У порівнянні з першою частиною "Свінгерів" моя героїня "підросла". А що у неї вийде в кінці - подивимося!", - розповіла актриса.

Нагадаємо, що нещодавно Даша Астаф'єва вийшла на сцену одного з популярних столичних концерт-холів у дуже сексуальному вбранні. Артистка виступила в костюмі тілесного кольору з намальованими хрестиками на грудях.

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Астаф'єва похвалилася сексуальним образом однією з головних героїнь українського повнометражного фільму "Свінгери". Артистка перевтілилася в скандальну Свєту, надягнувши на себе прозоре еротичне боді.

Також портал Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва показала еротичну сценку з української комедії "Свінгери-2". Гола артистка сіла верхи на актора В'ячеслава Довженка і зізналася, що зйомки вже почалися.