У Києві пройшов допрем'єрний показ нового українського серіалу «Виходьте без дзвінка». Презентувати картину прийшли головні герої: виконавець ролі автогонщика Роман Семисал і виконавиця ролі слідчого Любов Тищенко.

«Мені відразу сподобався сценарій фільму, - розповів Знай.ua Роман Семисал. - До цього мені нерідко приходили пропозиції знятися в картинах, де потрібно було говорити російською мовою - я від них відмовлявся. Я хотів грати тільки на українській мові, і ось дочекався».

Виконавець головної ролі - Роман Семисал

Про що кіно

У 40-серійному серіалі показується життя автогонщика Богдана, який втрачає дружину в автокатастрофі і потім розчаровується в українській правозахисної системі. Разом зі слідчим, капітаном поліції Мариною Євтушенко (яку зіграла Любов Тищенко) вони намагаються домогтися справедливості.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«Виходьте без дзвінка» - це історія, дія якої відбувається буквально на тих вулицях, по яких наші глядачі щоденно ходять на роботу. У центрі сюжету картини - таксист і дівчина - слідчий, яка дуже вірить в нашу силу закону. Це україномовний детектив, який буде виходити в слоті 18:00», - повідомила головний продюсер департаменту кіносеріального виробництва каналу «Україна» Наталія Стрібук.

За її словами, головний герой - справжній український Супермен, людина яка бореться з несправедливістю і не проходить повз чужу біду.

«Але він, не єдина сила добра в цьому серіалі. До того ж слідчий у нас - жінка і природно якісь романічні відносини будуть присутні. Так що не залишимо наших глядачок без звичних сюжетних ліній», - додала продюсер.

Роман Семисал і Любов Тищенко

Для всіх любителів кіно, серіал на телеекрани вийде 3 грудня о 18:00 у ефірі телеканалу «Україна».

Раніше Знай.ua писав про Чарлі Чапліна без гриму: унікальні знімки з життя символу німого кіно.

Також ми повідомляли, що Король Лев повертається: Walt Disney представив тизер фільму про Сімбі.

Нагадаємо, ми писали про те, що в новому мультфільмі зійдуться найвідоміші персонажі Уолта Діснея.