Відома українська співачка і світська левиця Даша Астаф'єва частенько радує фоловерів новими фотографіями в своєму Instagram. Часто ці знімки мають еротичний характер, що ще більше підігріває інтерес підписників до Даші. Цього разу співачка показала знімки з відвертої фотосесії для офіційного представника в Україні ортомолекулярних вітамінних комплексів Orthomol.

Так, на фотографіях артистка позує в незвичайній рожево-білій сукні. На одному зі знімків поділ довгого вбрання майорить, як пелюстки квітки, створюючи неймовірно красиву ілюзію. На другому знімку плаття складено так, що спокусливо оголює одну ногу артистки. До того ж, у цього наряду досить глибоке декольте. При цьому на обличчі Даші майже немає макіяжу, вона дуже природна, що досить дивно, адже зазвичай Астаф'єва дуже рясно фарбується.

"Orthomol дарує не тільки Здоров'я і Молодість. А ще незабутні емоції та фото, які раз і назавжди залишаться", - підписала фотографії Астаф'єва. Шанувальники не залишилися байдужими до таких пікантних фото зірки і почали коментувати публікацію на сторінці Даші.

"Прекрасна Даша", "Краса", "Даш, просто прекрасна", "Вау, яка краса", "Богиня", "Дуже ніжно і прекрасно", "Шалена краса", "Клас, як завжди", "Ідеальної краси дівчина", "Дуже красиво!", "Квітка на тонкій ніжці розпустився", "Це взагалі законно бути такою охуєн**ю?", "Не сукня прикрашає людину, а людина сукню", "Ну дуже красиво", "Ось так з чарівного бутона з'являється прекрасна троянда. Даша, як завжди чудова!", "Зефірка", "Як ніжно і яскраво. Вогонь", - пишуть захоплені шанувальники.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадаємо, руда красуня Астаф'єва розпалила справжню пожежу в Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що блондиночка Астаф'єва в рожевій шубці оголила величезне серце.

Також портал "Знай.uа" писав, що фешн-спортсменка Астаф'єва обтягнула розкішні форми лосинами.