36-річній Світлані Лободі пощастило стати мамою вдруге – у травні цього року вона народила дочку. Однак, батька дівчинки співачка досі не розкриває. У мережі з'являються чутки, що батьком Тильди (так назвали дівчинку) є 55-річний соліст групи Rammstein Тілль Ліндеманн, з яким Лободі вже не раз приписували романтичні стосунки.

Тілль Ліндеманн та Світлана Лобода
Тілль Ліндеманн та Світлана Лобода


Зовсім недавно співачка стала гостею онлайн-шоу репера Басти GazLive, де зірки повинні відповідати на питання глядачів. І очевидно, що перше запитання до Лободи було про батька її дочки. "Чи Правда, що батько вашого останнього дитини – соліст групи Rammstein?".

Лобода відповіла, що дана інформація не розголошується. "Мені не дуже можна говорити про це, у мене контракт". Також вона зізналася, що батьки її двох дочок спілкуються з дітьми і приїжджають до них.


У Світлани Лободи є дві дочки: недавно народилася Тільда і старша Єва, яку співачка народила від хореографа Андрія Царя.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, Тілль вже не потрібен? Лобода загуляла в компанії брутальних самців

Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість перенесла важку операцію, але відразу після неї відправилася в тур по Німеччині. Світлана, швидше за все, ще не повернулася з Німеччини, хоча на її фото немає геолокаціі, але вона продовжує радувати шанувальників новими фотографіями. І на одній з останніх вона написала "Guten Morgen", що перекладається з німецької мови, як "Добрий ранок".

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Риб'ячі кістки замість сережок: Лобода шокувала дивним чином

Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичайним чином на чорно-білому знімку. Так, артистка позувала в сукні з незвичайною окантовкою, вибравши в якості аксесуара сережки з риб'ячими кістками.

ТакожЗнай.ua" писав про те, що "прилети я до мене": Лобода зробила Линдерманна сексуальним фото