Біографія і сім'я

День народження співачки 12 січня 1986 р. Ім'я Злата Огнєвіч у неї було не завжди, справжнє прізвище Бордюг, справжнє ім'я - Інна Леонідівна. Її батько, Леонід Григорович, був військовим хірургом, а мама - Галина Василівна, була викладачем російської мови і літератури. Інна народилася в Мурманську, північ РРФСР. Протягом п'яти років майбутня співачка з сім'єю жили на березі Баренцева моря, але потім її батька перевели по роботі в Ленінград, і сім'я переїхала. Але і тут прожили недовго і скоро переїхали в більш теплі краї, до Криму, в Судак.

Злата Огнєвіч з батьком

Мамі набридло жити в холодних містах, і вона поставила чоловікові ультиматум, що хоче жити біля моря, але в теплому кліматі. Тут Ірина вчилася грати на фортепіано. А коли Радянський Союз розпався, її батько пішов у ВМС України. Мама вирішила почати свій бізнес. Також в родині була ще одна дочка, Юлія, молодша сестра Інни, яка вибрала юридичну освіту.

Перший час в Судаку мама дуже переживала за Інну, намагалася навіть у двір не відпускати одну, хоча дівчинка була дуже самостійною, і мама намагалася заохочувати цю якість. У Петербурзі Інні навіть дозволяли виходити за хлібом в магазин. Але в чужому місті, та ще й поблизу моря, хіба мало що могло трапиться. А так як перша дитина, брат Інни, потонув, то батьки дуже сильно боялися.

Злата в образі сніжинки на святі в дитинстві

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

При цьому Злата згадує своє дитинство з ніжністю, в маленькій двокімнатній квартирі постійно були гості, іноді їх навіть було по 30 чоловік. Злата пам'ятає як ходила в гори і купалася вночі в морі.

А з Юлею відносини були непрості, дівчатка постійно билися, навіть вибили скло вдома. А один раз так довго обливали один одного водою з тазиків, що залили всі шпалери, паркет і плінтуси. Але потім все ж сестри подружилися, Злата стала сестрі і мамою, і сестрою, і стилістом, і візажистом, і нянею. А Юля завжди намагається втішити сестру, приносить плед і чай перед важливими подіями, обіймає і цілує, якщо Злата нервує. Але все ж слава артистки завадила особистого щастя Юлії. З дівчиною не раз знайомилися хлопці тільки через популярність сестри.

Маленька Злата

Коли Златі було 17 років, вона вирішила вибратися у великий світ. Батьки підтримали її, побажали удачі. Злата вступила до музичного училища в Києві, Глієра. Не тільки вступила з першого разу, та ще й відразу на бюджет. Дівчина не хотіла платити за навчання.

Кар'єра

Після того, як Інна закінчила школу, вона переїхала до Києва вчитися в музичному училищі ім. Р.М.Глієра. Насправді майбутня артистка змогла вступити відразу в два вузи: в училище (джазовий вокал) і в НАУ, але тут вона вже обрала факультет психології. Крім навчання Інна ще працювала в Державному ансамблі пісні і танцю ЗС України. А ще Огнєвіч була солісткою в групі, яка виконувала пісні «латино». ,

Свій псевдонім дівчина взяла саме після закінчення інституту і починає виступи своїх сольних проектів. Але, щоб отримати справжній успіх Злата вирішила ще й брати участь в конкурсах. Її метою було виступити на «Євробаченні». У 2010-му і в 2011-му роках артистка брала участь у відбіркових національних турах, навіть проходила в фінал, але в підсумку їй доводилося поступитися суперникам.

Злата Огнєвіч - пісня Зозуля

У цей час у неї з'являються свої перші пісні: «Острів», «Ангели», «Зозуля», «Пристрасть». На свої сингли вона знімала і перші кліпи. Але кар'єра дівчини не була чисто сольною, вона також виступала дуетом з J Shamshudinov, пісня «Kiss».

Також в 2010 році співачка виступила на «Слов'янському базарі», це Міжнародний музичний фестиваль, а в 2011 році перемогла в Crimea Music Fest. У 2012 році дівчина з Судака стала обличчям реклами зони відпочинку в Кримському півострові. Її фотографії розміщували в інтернеті і в міжнародних туристичних виданнях. У тому ж році вона випускає ще один хіт «За лісами горами».

Злата Огнєвіч, Україна. Фінал Євробачення - 2013

Однак переломним роком став 2013-й. Злата втретє намагається пройти на «Євробаченні», і її мрія збувається. Її пісня «Gravity» перемогла на національному відбірковому турі. Під час свого виступу в Мальме, Швеція, Огнєвіч набирає 214 голосів і завойовує третє місце. Перші два зайняли учасники від Данії та Азербайджану.

У листопаді 2013 року Огнєвіч разом з співведучим Тимуром Мірошниченком, українським тележурналістом, ведуть дитячий конкурс «Євробачення». Він проходив в Палаці «Україна» в столиці. У тому ж році співачка отримала звання Заслужена артистка республіки Крим.

Крім цього Злата Огнєвіч ще брала участь як наставник в колективному проекті «Битва хорів» в 2013 році. Донецький хор, які були її підопічними, вибороли друге місце.

Битва Хорів: Злата Огнєвіч і її хор

У 2014 році Злата йде ще і в політику. Вона пройшла як народний депутат ВР від фракції Олега Ляшка. Її роботою було займатися питаннями, пов'язаними з творчістю, культурою і духовністю. Однак тут вона пропрацювала недовго, навіть менше одного року і зняла депутатські повноваження. Очевидно дівчина вирішила, що розділ влади і грошей не для неї.

У 2014 р у Злати виходять пісні з патріотичним характером: «Pray for Ukraine» та «Гімн України».Через рік співачка знову починає давати концерти, у неї виходять хіти, на які пізніше зняли кліпи -«Кружево»,« Запали вогонь ». Переможець Євробачення 2011 року від Азербайджану Ельдар Гасимов записує з Огнєвіч пісню Ice&Fire.

Злата Огнєвіч "Кружева"

У 2016 році шанувальники пораділи новому синглу «ВодаВогонь», її Злата записує з Женею Толочним і групою «Скрябін», продюсером в цьому проекті став музикант з «Океану Ельзи», Мілош Єліч. Також в цьому році вийшла сольна пісня «За літом за весною» і відразу ж почали знімати не цей трек кліп, в сюжеті якого була історія про індійське весілля. У кліпі відтворили давній обряд, де нареченою була сама Злата, а нареченим просто смаглявий індійський актор. Але сцени, де екранні молоді цілуються, негативно сприйняв молодий чоловік Злати. Артистка вирізала деякі сцени і змінила сценарій, щоб не зіпсувати відносини остаточно. Кліп вийшов через півроку.

У квітні 2017 роки на екрани вийшов новий відеоролик співачки на пісню «Танцювати». У травні того ж року пройшов концерт на честь дня перемоги, на телеканалі «Інтер», який називався «Перемога. Одна для всіх ». На цьому концерті Огнєвіч представила нову свою пісню «Ноктюрн». На цьому торжестві звучали не тільки традиційні військові композиції, а й пісні сучасних артистів, зокрема виступили Наталія Могилевська, Таїсія Повалій, Влад Ситник, колективи «Брати Карамазови» і «Авіатор».

Злата Огнєвіч - Вогонь Вода (ft. "Скрябiн" і Євген Толочний)

Сьогоднішні гастролі по Україні проходять під назвою «Моя історія». Спочатку Злата Огнєвіч виступила у Палаці «Україна» в Києві, і був повний аншлаг. Співачка порадувала шанувальників не тільки своїми хітами з минулих років, а й дуетом зі Скрябін «ВодаВогонь», а також представила музичну композицію «Мила моя» в стилі фламенко. Її Злата виконала разом з Gypsy Lyre. Також гостем вечора став гурт KADNAY, який виступила з хітом Freedom in my mind.

Цікаві факти і чутки

Під час зйомок кліпу Зозуля всі були здивовані, як це у Злати виходить так скакати по камінню на підборах, та ще вона і на коні їздила. Насправді артистка дуже боялася, і навіть кілька разів падала. При цьому Олег Степченко, режисер, зовсім не розумів що тут такого страшного. Одного разу Злата навіть трохи не зірвалася зі стіни (епізод в фортеці). Перед зйомками дівчина спеціально вчилася їздити верхи, але під час навчання впала з коня. Справа в тому, що тоді у неї просто нога застрягла в стременах, а кінь відразу понісся.

«У мене в цей момент все життя пронеслося перед очима! »

Злата в цікавому образі на коні в кліпі «Зозуля»

Огнєвіч мріє зіграти роль у фільмі, драматичну і комедійну, але поки пропозицій не було. Тому співачка просто напрацьовує свій внутрішній багаж, спостерігає за поведінкою людей. Вона каже, що особливо цікаво поводяться бродяги і діти, вони повністю вільні, поводяться безпосередньо, у них немає рамок і різних умовностей.

«А що: раптом доведеться грати бродягу? »

Якщо не брати до уваги музичну діяльність, Злата також хотіла б займатися або психологією, або дипломатичною діяльністю. Коли дівчина на початку пішла на психолога в НАУ, вона думала, що хоча музика - це прекрасно, але є ймовірність, що потрібно ще в чомусь випробувати свої сили. Але скоро зрозуміла, що заняття психологією висмоктують всю енергію, і потім все одно вона знаходила порятунок у творчості. А коли вступила до училища і жила в гуртожитку, то знайшла таких же божевільних на музиці, як і вона, і відчула себе в своїй тарілці. До речі, дівчина займалася в студії по 5 годин на день.

Ще один цікавий факт: як і багато людей, які подумували займатися психологією, Злата дуже сильно сприймає чужі біди, будь то тварини або люди, з оголеними нервами, емпатує.

До речі про тварин. Якщо багато людей в дитинстві тягли додому котиків і собачок, то Злата і тут виявилася незвичайною дитиною. Вона приносила додому равликів. Але бездомних котів і собак вона все одно підгодовувала.

«Можу собі уявити, як це виглядало: ціла колонія слимаків розповзається по всьому будинку. Бідна мама, як вона це терпіла! »

У лютому 2018 року стався несподіваний поворот, після прем'єри кліпу #Doмене на офіційному каналі Злати Огнєвіч. За першу годину публікація отримала приблизно 4000 дизлайків. І кліп може і міг би не сподобались такій кількості людей, але справа в тому, що переглядів було набагато менше. Через функцію «Дані в реальному часі» можна відстежити перегляди за кожні 10 секунд і стільки переглядів навіть ще не було в першу годину.

Злата Огнєвіч Do мене

Продюсер Вадим Лисиця помітив це першим, написав про свою думку з цього приводу, і його підтримали багато публічних осіб.

"У мене питання до знавців YouTube! Яким це чином можливо така кількість дизлайків на таке симпатичне відео? Також у мене питання до моїх колег - чисто гіпотетично, якщо це замовлення, то кому це так потрібно засипати дизлайками? Пишіть в коментарях ваші найсміливіші припущення якщо звичайно це не страшно. PS Схожа історія траплялася і з MONATIK. Тоді всі змовчали. Може є технічна можливість відстежити джерело негативу і оголосити його у всім? " - написав Лисиця.

Злата Огнєвіч відповіла вдячністю на слова підтримки на своїй сторінці на Facebook.

"Я вдячна всім, хто підтримав мене! Люди, друзі, шоу-біз, ви сьогодні мене знову змусили повірити, що повага існує, що існує проста така людяність, солідарність! Я пишаюся сучасним українським шоу-бізом, тому що багато хто навіть не усвідомлюють , скільки всього стоїть за "просто красивою картинкою" і "легкою стильною музикою", я бажаю всім нам тільки розвитку і успіхів, особливо в такий неспокійний час! Ймовірно, що в такий неспокійний час всі гроші, які витратили хейтери на те, щоб мене образити, вони могли б потратити на щось дійсно добре, корисне ... І, ймовірно, що після таких подій у мене повинен з'явитися панцир ... Але цей панцир заважає любити, радіти і вірити ... Тому я не хочу, щоб він з'являвся ", - написала Злата.

Але і це далеко не всі неприємності, які трапилися в той місяць в житті Огнєвіч. 2 лютого сталася ще одна неприємна ситуації під час церемонії вручення премії «Viva! Найкрасивіші-2018 ». Обікрали саму артистку і її команду. Невідомо хто виніс цінні речі з гримерки, серед яких були: документи, годинник, ключі від квартири і машини, комп'ютер, телефони, прикраси. Вкрали навіть верхній одяг.

Злата Огнєвіч на сцені

Особисте життя

Про своє особисте життя Злата принципово не розповідає, тому відомо не багато. У 2016 році дівчина розлучилася зі своїм хлопцем. Він раніше служив у військах АТО. Через деякий час у співачки з'явився новий молодий чоловік. З ним вона навіть подумує створити сім'ю. Про те, чим займається новий бойфренд Огнєвіч невідомо, дівчина не розповідає. Але каже, що він часто балує її квітами, прикрасами та іншими подарунками.

Артистка вважає, що відносини не потрібно показувати стороннім, хоча б до того моменту, поки вони не стануть серйозними, поки не буде шлюбу, сім'ї і дітей. Їй би не хотілося зніматися з хлопцем для обкладинок журналів, адже відносини - це те, що потрібно берегти. Однак в одному з інтерв'ю Злата розповіла, що розлучилася з хлопцем, тому що він сильно ревнував її. Не до іншого хлопця, до роботи. Він сказав, що не збирається терпіти гастролі, шанувальників і її мінливий характер. Тобто він поставив їй ультиматум: або він, або сцена. Артистка була шокована, раніше вона бачила таке тільки в житті інших співачок, а тепер це дісталося і до неї.

Постійні роз'їзди не підходили її коханому, йому потрібна була Злата, яка буде готувати борщі. Але співачка сказала, що вона створена для більшого ніж якийсь там борщ, її призначення - сцена і любов.

«Сцену я не залишу - це рівнозначно тому, щоб убити мене»

Індійське весілля в кліпі Злати Огнєвіч За літом, за весною

Але при цьому Огнєвіч також говорить, що борщ вона вміє готувати, і не тільки, часто робить і піцу, і лазанью.

Про білу сукні і материнство співачка намагається не згадувати, вона сама точно не знає, коли це станеться в її житті. Як приклад наводить Джанет Джексон, яка народила в 50 років. Артистка вважає, що всьому свій час.

Коли у неї запитали, як повинен бути одягнений чоловік, щоб привернути її увагу, Злата відповіла, що справа то зовсім не в одязі, а в хімії. Вона вірить в іскру, спалах, який відбувається між людьми і зароджує в їхніх душах романтичні почуття.

Злата Огнєвіч у весільній сукні

«Це на рівні підсвідомості, сприйняття запахів і т.д. І буде він одягнений в класичний костюм або рвані джинси з футболкою - якщо немає цього спалаху, - нічого не буде: мене не візьмеш красивими манерами, дорогим костюмом. Якщо я не відчуваю тяжіння до чоловіка - бал не відбудеться! »

Зустрічати будь-кого по одягу Злата вважає святенництвом. Вона більше дивиться на почуття гумору молодого чоловіка, якщо у нього гарне здорове почуття гумору, значить і відмінний інтелект, так як ці дві речі взаємопов'язані. Дівчина поділилася, що це відмінно поєднується в Івана Урганта, з яким вони колись працювали на закритих заходах і на концерті. І саме чоловіки з відмінним почуттям гумору її відразу підкуповують.

Єдиний момент, коли вдалося зняти Злату з можливим хлопцем, був в 2013 році. У Маріїнському парку проводили час Злата Огнєвіч і Фарід Мамедов. Він повинен був представляти Азербайджан на Євробаченні 2013. Пара поводилася, як діти. Співак навіть подарував Златі прекрасних метеликів, які потрясли її серце.

Злата і Фарід

Фотографії

Злата Огнєвіч в музичній школі

Злата без макіяжу

Злата Огнєвіч у Верховній Раді України

Огнєвіч в купальнику

Злата на відпочинку в Італії з сестрою

Відео

Злата Огнєвіч - "One Day "- вибір наосліп - Голос країни 8 сезон

Злата Огнєвіч і Дмитро Жук - Румба - Танці з зірками.

Новини

Раніше Знай.ua повідомляв, що Злата Огнєвіч у відвертому вбранні розповіла про улюблені книги

Також Знай.ua розповідав, що Злата Огнєвіч повторила подвиг Волочкової, її гнучкість зняли на відео.

Нагадуємо, популярна українська артистка Злата Огнєвіч оголила засмаглі булочки на тлі яскравого заходу сонця. Ці фотографії потрібно бачити.

Посилання