Росіянка Юлія Фіалковська заспівала російською мегапопулярний хіт українського гурту "KAZKA" "Плакала".

Про це пише портал Рoliteka.

У повідомленні зазначено, що на популярний хіт "Плакала" у виконанні українського гурту "KAZKA" з’явився російськомовний кавер у виконанні вокалістки Юлії Фиалковської.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До речі, на своєму каналі Юлія пише, що вона не тільки співає, але і займається організацією свят, а також любить домашніх тварин.

Після того, як кавер з'явився в Youtube, в цілому виконавиця гнівних коментарів не отримала, але все ж користувачі відзначили, що оригінал за звучанням і по тексту виглядає у багато разів краще.

Слухачі висловлюють претензії щодо звучання мови в пісні та низькій якості перекладу. На їхню думку, після перекладу була втрачена сама суть пісні.

"Я з Росії. Дівчина добре співає, але українською все-таки краще звучить”, ” Молодчина! Але українською мовою звучить крутіше, слова зливаються з музикою і виходить дуже красиво», «Звичайно гарно співаєш, але українська мова для мене гарніша. Я з Росії», «Дівчина добре заспівала. Але оригінал краще. Ви ж не перекладаєте наприклад Пугачова українською. Ну смішно”, ” Думаю, в перекладі втрачається сенс пісні. І залишається тільки красивий голос і музика", – пишуть у мережі користувачі.

Нагадаємо, кількість переглядів на відеосервісі YouTube хіта групи KAZKA "Плакала" перевалила за 100 мільйонів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на сторінці колективу в соцмережі Facebook.

Раніше Знай.uа писав про те, що мегапопулярний український гурт Kazka вперше в історії потрапив з україномовною піснею до авторитетного міжнародного чарту Shazam, а також побив рекорд YouTube.

Також Знай.uа повідомляв, що учасники популярного українського гурту KAZKA, пісня якої під назвою "Плакала" потрапила до топ-10 міжнародного чарту, у відвертому інтерв'ю поділилися "смачними" подробицями свого створення.