Яскрава зірка нульових, улюблениця мільйонів Наталя Чистякова-Іонова, більш відома як Глюкоза, часто радує шанувальників новинами свого життя в соціальній мережі Instagram. Так, цього разу співачка вирішила порадувати фоловерів гаряченьким і одночасно ніжним фото в соціальній мережі.

На своїй сторінці артистка опублікувала милу фотографію, на якій позує в чорний штанях і червоному ажурному бюстгальтері. У Наталії грайливий настрій і вона кокетливо розпаковує новорічний подарунок. Артистка дивиться в камеру і весело сміється. На її обличчі яскравий макіяж, а волосся завите і розпущене, об'ємними хвилями спадає на плечі.

У підписі до фотографії Наталія Іонова написала "Все ближче Новий рік, все частіше відчувається наближення свята і передчуття дива. Нехай ця зима стане особливо щасливою для всіх нас!". Шанувальники почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці співачки. Одні засипають її лайками і компліментами в коментарях, а інші критикують за такі оголені фото.

"Пам'ятаю, раніше лямочка від бюстгальтера видніється, тут же поправляєш її, соромно. А нині настільки знахабніли, нічого не соромно", "Більше, мабуть, брати нічим, доводиться роздягатися. Популярність справа така, що треба постійно підтримувати – от і роздягаються", "Дуже красива", "Все частіше і частіше в напівголому вигляді", "У будь-яких нарядах хороша", "Жах, сором", "Знову роздяглася", "У вашому віці, маючи дітей, треба бути скромнішою", "Яка сексі", "Шикарна", "Це тому що зима, ти так роздяглася, чи відсутність нових пісень компенсується оголенням?", - пишуть фоловери в коментарях до фото Глюкози.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, напівгола Глюкоза догори ногами обурила "вчителів своїх дітей". 32-річна Глюкоза має двох дітей, але це не заважає їй залишатися в чудовій формі. Жінка без сорому публікує фотографії в бікіні і навіть у звичайній домашній обстановці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що купальник Глюкози викликав багато запитань у фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що забута всіма Глюкоза перетворилася в Волочкову.