У артиста дуже хороший голос, його вокальний діапазон 4 октави. Раніше Боря брав участь в телевізійних українських проектах для молодих артистів, в «Фабриці зірок 2 сезон» і в «Фабриці. Суперфінал». Найбільш відомий своїми яскравими і шокуючими образами, для прикладу, взимку 2017 року він збентежив публіку і журі своїм новим образом на «Голосі». Хлопець змінив свою стать. Борис Апрель трансформувався в дівчину-трансгендера Зіанджу.

Біографія і дитинство артиста

День народження артиста - 12 січня 1990 року, а його справжнє ім'я - Борис Максимович Круглов. Хлопець народився в невеликому селищі Чорноморське, яке знаходиться в Криму. Його сім'я була звичайнісінькою. Також у нього є брат Георгій і сестра Аня.

Уже в дитинстві Борис дуже захоплювався музикою, тому батьки вирішили віддати його в школу вокалу в п'ятому класі. Тоді вони ставилися до цього більше як до хобі і не думали, що спів, може стати його основною професією. Батьки Борі думали, що їх син стане юристом, екологом або економістом. Сам же хлопчик був впевнений у своєму майбутньому успіху і вважав, що цілком може піднятися на музичний олімп.

Борис Круглов з бабусею

Після закінчення школи Круглов сказав батькам, що поїде до Сімферополя вчитися на економіста в Таврійському університеті. Хлопець просто не хотів засмучувати родичів, які не вірили в нього. Але в дійсності він поїхав до Києва, де подає документи в КНУКіМ (Київський національний університет культури і мистецтв), де збирався навчатися вокалу. Але відразу у нього не вийшло вступити на цей факультет, тому пішов вчитися на «менеджмент шоу-бізнесу». Пізніше, правда, довелося зізнатися батькам, що ні в якому Сімферополі він не вчиться.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Борис в підлітковому віці

Життя в столиці було складним і дорогим. Борис підробляє як може: роздає листівки, працює моделлю, грає музику в нічних клубах. Ще три тижні він розповідав батькам байки, що вчиться в Сімферополі, але потім зізнався і батькам довелося прийняти його вибір.

На жаль, потрапивши в «Фабрику зірок 2» у хлопця зовсім не залишалося часу на навчання в університеті, тому його і відрахували. Хоча пізніше він все ж відновився, але на іншій спеціальності, перекладач.

Сім'я

Батька Бориса звуть Максим Валерійович, він був кораблебудівником. А мама – Олена Євгенівна. Також у Бориса є старший брат Георгій і сестра Анна. Вся сім'я досі живе в Чорноморському. Батьки вважали, що Борису потрібна спокійна і добра, стабільна, професія економіста, юриста чи еколога. Всі сподівалися, або принаймні вважали, що його захоплення музикою скоро зійде нанівець. Але, як ми бачимо, вони помилялися.

Борис з братом Георгієм

Кар'єра

У 2008 році Круглову випала можливість взяти участь у кастингу проекту «Фабрика зірок» другого сезону. Хлопець прийшов відразу ж, як тільки зміг, але спочатку ґрунтовно підготувався, перш ніж пробувати свої сили. Борис змінив колір волосся, перефарбував з чорного в практично білий колір, кофту надів задом наперед, відразу придумав собі псевдонім для сцени «Борис Апрєль».

Борис Апрєль з темним волоссям

Тож не дивно, що він зміг справити враження на журі. Для нього навіть змінили трохи правила проекту, тоді йому було лише 17 років, а вікові обмеження забороняли брати неповнолітніх. Тоді продюсером Фабрики була Наталя Могилевська, вона допомогла стартувати кар'єрі Борі. На кастингу було безліч людей, і він був дуже складним, адже тоді це було єдине шоу подібного роду в Україні, а зараз є і «Х-фактор», і «Голос країни».

Під час шоу учасникам потрібно було весь час знаходитись в спільному домі, що дуже давило на психіку багатьох, молоді артисти були далеко від дому, друзів, з купою конкурентів в парі кроків. Борис часто вступав в конфлікти з іншими учасниками.Хлопців дуже сильно дратувало те, як він себе веде, та й сама зовнішність. Апрєль ще зі шкільних років звик, що його не розуміють, тому вмів не звертати увагу на конкурентів і намагався йти до своєї мети. Під час проекту він заспівав з Русланою, Євгенією Власовою, Валерією, Morandi та іншими відомими артистами. За підсумком Фабрики він отримав 3-е місце.

Борис Апрель - Зірковий воїн

Борис був досить популярним, багато людей, особливо молоді фанатки, дивилися Фабрику заради нього. Після проекту він і інші учасники шоу вирушили в тур. Артиста запрошували на телепередачі, різні видання намагалися взяти у нього інтерв'ю, він був скрізь, і багато хто навіть літні люди знають про нього. У 2009 році Апрєля визнали самим епатажним українським артистом і теж в 2009-му він отримав кришталевий мікрофон, номінація, підходяща для цього співака, «Загадка року».

Крім того, Борис Апрєль показав себе і талановитим композитором. Його пісня «Я зцілена» навіть увійшла в репертуар Могилевської, а Алан Бадоєв зняв на неї кліп для Наталії. Сергій Жуков (соліст популярної групи «Руки Ввєрх») хотів продюсувати Апрєля у Росії.

У 2010 році починається нова частина Фабрики «Суперфінал» для найяскравіших учасників з попередніх сезонів. Потрапив на неї і сам Борис. За оцінкою глядачів, він дуже виріс за цей час і виступив вже на більш професійному рівні. Але нападки на зірку стали тільки більш образливими.

Як змінювався Борис Апрель

Після участі в шести ефірах Борис вибуває з проекту. Але глядачі почали протестувати і голосували за його повернення, організаторам нічого більше не залишалося, як повернути Бориса. Але ... Вони його втратили. Апрєль просто взяв і зник і ніхто не знав де він. Пізніше дізналися, що хлопець просто дуже важко переніс критику і не зміг більше цього витримувати. Також він потрапив до лікарні, діагноз - нервова анорексія.

Назад на сцену Фабрики. Суперфінал Борис вийшов вже тільки на гала-концерті і в цей раз шокував занадто нормальним образом. Хлопець обстриг своє дуже довге біле волосся і перефарбував локони в темний. За час свого зникнення хлопець написав пісню «Інкогніто», яку і заспівав на цьому концерті. У жовтні 2010 року виходить його однойменний дебютний альбом.

Борис Апрель - Інкогніто

Сам Борис вважає, що цей альбом - це початок нового етапу в його творчості і в житті. У 2012 році він їде в Китай, де дуже популярний, дає десятки концертів в різних містах. Тоді ж разом з письменницею Ладою Лузіною представили загальний фотопроект під назвою «Київ, що йде». У цьому фотопроекті розповідали про старі зникаючі будівлі, пам'ятники української архітектури.

Після успіху в Китаї в 2012 році, Борис вирішує повернутися в Китай в 2013-му. Там він хотів провести 2 роки, але вийшло менше. І в кінці 2013-го він летить в США.

Борис Апрель до і після операції

Борис Апрель, точніше Ейпріл, повернувся на музичну сцену в грудні 2017 року. Ейпріл взяла участь в сліпому прослуховуванні шоу «Голос України». Старт проекту був 28.01.2018. Зараз у дівчини новий псевдонім Зіанджа. Співачка каже, що таке ім'я до неї прийшло ще в Китаї. Тоді вона була викладачем англійської для дітей з бідних сімей. У дівчини тоді було біле дуже довге волосся, і діти називали її Енджел, ангелом. Трохи пізніше Енджел стала Зіанджею.

Під час кастингу Голос Країни Зіанджа заспівала пісню Beyonce «Smashed into you », яка мала свій символічний сенс для артистки, та й саму Beyonce вона вважає королевою. Вокал дуже сподобався всім журі і до неї повернулися відразу 4 крісла тренерів. Особливо шокована була Тіна Кароль, а Потап впізнав голос. Його Зіанджа і вибрала собі в наставники.

Зіанджа - "Smashed into you " - вибір наосліп - Голос країни 8 сезон

Зіанджа видалила свої сторінки в соціальних мережах, і Інстаграм завела тільки після виходу «Голосу» в ефір. В її акаунті трохи фотографій, але за допомогою соціальної мережі вона потроху спілкується зі слухачами і глядачами. Тут же вона відповіла і на слова тренера Тіни Кароль. Справа в тому, що після визнання про своє чоловіче минуле, Тіна сказала:

«Ось такий фастфуд - це твоє, Потап».

Звичайно ж, з огляду на її загальну реакцію на перевтілення Бориса в Зіанджу, на Тіну Кароль відразу почали нападати, її навіть звинувачували в зарозумілості. Але Тіна не відмовилася від своїх слів, вона пояснила їх по-своєму: в шоу-бізнесі є поняття «фастфуд». Це те, що в цю ж хвилину легко продається і відразу приносить хороший рейтинг. Потап вже вів схожі проекти і знає, як це робиться. На це Зінаджа сказала, що звикла бачити нетерпимість і дискримінацію навколо себе, але доводити нічого не буде.

«Я звикла мати справу з нетерпимістю і дискримінацією. Мене ображали, і я розумію, що це не зміниться в найближчому майбутньому. Я та, ким я є! І пишаюся цим! І нікому не повинна доводити правильність свого вибору. Але коли люди, що мають авторитет і вплив у суспільстві, продовжують звертатися до мене в чоловічому роді - вони пропагують нетолерантність і неприйняття замість рівноправності і любові! »

Борис Апрель в шоу Голос

Тим часом, Зіанджу на сторінці в соцмережі підтримала травесті-діва Монро.

«Знайшла трансляцію прямого ефіру, тільки закінчила співати і почалося обговорення ... судді в уявному шоці, хоча впевнена, все, всі знали і були попереджені, тим більше інфа про зміну статі співака на ім'я Борис Апрель гуляла по ЗМІ активно, хоча і три -чотири роки тому. Сам артист не підтверджував і не спростовував, але моє серце підказувало, що це, правда і як виявилося, я була права. Зіанджа інша ... мила, іскриста, дуже відкрита і, як і раніше, тріпотлива. Ми були особисто знайомі, пару раз спілкувалися досить щиро. Я відчувала, що молода людина ще в пошуку себе, свого місця, і такий потужний пресинг і увагу з боку глядачів і ЗМІ просто не витримає. Силоньок замало, і шкура занадто тонка. Він зробив паузу, змінив рід діяльності і кардинально життя! І тепер я бачу особистість, яка готова тримати удар, а їх буде стільки, що однієї пари боксерських рукавичок не вистачить. Тримайся, красуня, зроби максимально можливе, дістань свої найсильніші і яскраві ноти і їдь назад.Тут ти Гулівер або "попкорн", як висловилася народна в латексі, предмет для глузувань, мішень для дартсу, але ніяк не для реалізації своїх бажань! Так історично склалося, на жаль. І спасибі за сміливість бути собою! ОБОЖНЮЮ ", - написала Монро всоцмережі.»

Вспомнила анонсы, нашла трансляцию прямого эфира, Только только закончила петь и началось обсуждение...судьи в кажущемся...

Geplaatst door Неугомонная Монро op Zondag 28 januari 2018

Цікаві факти і чутки

У своєму інтерв'ю Артему Гагаріну Зіанджа сказала, що крім того, що вона здобувала вищу освіту, вона ще й рік жила в горах Китаю і так вирішила сама. Дівчина вибрала цей шлях, щоб втекти від людей, відпочити, подивитися фільми і почитати книги, писала пісні і насолоджувалася собою. Після закінчення свого відлюдницького життя, Зіанджа прийняла рішення брати участь в 8-му сезоні Голоси Країні, а також хоче її спробувати бути ведучою якогось розважального шоу або актрисою.

Батьки прийняли перевтілення свого сина не відразу, вони були шоковані, але потім їм довелося прийняти дочку замість сина. Зіанджа не їздить до батьків в Крим і зустрічаються вони на нейтральній території.

Зіанджа з білим волоссям

За словами артистки, її ім'я народилося в Китаї, коли вона була волонтером і викладачем англійської мови для маленьких дітей з малозабезпечених сімей. Тоді вона ще була блондинкою з довгим волоссям, і діти називали її Енджел, так і вийшла Зіанджа.

Крім свого імені та статі Борис ще змінив і вік. Під час «Голосу» Зіанджа заявила, що їй 26 років, але в 2010 році Борису Апрєлю було 20 років, коли він брав участь у Фабриці зірок. скільки йому насправді зараз - не ясно.

Під час участі в Фабриці зірок, Апрєля не любили. Так він думав сам. А Андрій Доманський, телеведучий, навіть не намагався приховати своє ставлення до співака. Одного разу він сказав, що «виливав лайно на Бориса» під час шоу Фабрика.

Скандал Апрєля і Доманського

Мрія про кар'єру ведучої для Зіанджі не новина. Раніше, в 2010 Борис Апрель уже намагався увійти в цю сферу. Разом з Дмитром Каднаем йому потрібно було вести передачу «Нащадки піонерів», яку транслювали на Першому Національному. Але Борис довго не витримав спокійного життя. Під час одного з ефірів він закричав: «Якщо комусь не подобається, як я розмовляю, той може йти в дупу ». А після цього пішов з майданчика.

Ще Борис Апрель намагався затесатися в чоловіки Пугачової, він публічно пропонував Аллі свою руку і серце. Але навряд чи Примадонна взагалі дізналася про це, хоча шуму в Україні артист все ж наробив.

Своє визнання, що йому страшенно не хочеться бути чоловіком, Борис зробив ще під час Фабрики зірок. Але тоді всі подумали, що він не хоче бути таким сильним чоловіком як Шварцнегер, і йому просто подобається свій образ жінкоподібного слабкого хлопчика. Але видно даремно на це не звернули увагу.

Борис Апрєль - Я не хочу бути чоловіком

Жіноча манера мови, жестикуляція і міміка не єдине що було у артиста. Під час Фабрики. Суперфінал Борис зовсім відмовився їсти. Наталя Могилевська як могла намагалася відгодувати і напоїти газованою водою з медом свого горе-артиста. Але він все одно потрапив до лікарні з нервовою анорексією.

До речі, для тих, хто тільки зараз почав стежити за Зіанджею. Апрєль став жіночно виглядати ще в 2012 році, не будемо враховувати його біле довге волосся і нафарбовані очі раніше. А офіційно про зміну статі заявив в 2014 році.

Борис Апрель у 2012 році

Іво Бобул дуже важко прийняв популярність Апрєля, в його словах складно розрізнити, де говорить заздрість, а де здоровий сенс людини, яка все життя працювала.

"Цей маразм вже набрид, хто такий цей Апрєль? Це пацан, став жінкою. І що? Яка популярність? Хто він такий взагалі? Хто його знає крім Києва і ще п'ятнадцяти чоловік, які крутяться навколо нього?", - заявив 64-річний артист.

За словами Бобула у Зіанджі навіть немає хітів, з якогось дива її вважають такою популярною. До речі, Бобул ніколи не говорить про Зіанджу, як про дівчину, використовує «він».

Зіанджа з рудим волоссям

"На сцену він сунеться. А куди йому ще сунутися? Він співак, який щось зробив? Що він заспівав таке, щоб я сказав, що він зірка? Він нічого не співав, я не знаю жодної його пісні. Не знав і знати не хочу. Стільки цікавих людей навколо. Письменників, артистів, а що таке Апрєдб? Сидів там десь в Штатах два роки і тут раптом приїхав, вирішив, що тут він стане зіркою, тому то він став бабою. Це його особиста трагедія. Чому Україна повинна це слухати ?! ».

Також Іво зізнався, що йому просто напросто прикро, навіть вибачився за свої слова. Йому просто дуже шкода, що він пропрацював на сцені близько 40 років, а про нього не пишуть, на відміну від Зіанджі.

Особисте життя

У Бориса завжди була незвичайна зовнішність, його часто плутали з дівчиною. На свій День народження в 2014 році 24-річний артист оголосив себе транссексуалом і сказав, що тепер його ім'я не Борис, він - Ейпріл. Крім того, артистка сказала, що зробила під час перебування в США операцію зі зміни статі і на грудях, і що зараз у неї навіть є хлопець.

Пізніше Ейпріл повідомила, що ще в дитинстві не відчувала себе хлопчиком, а тепер вона щаслива і повноцінна. У тому одкровенні вона сказала, то поки вільна і ходить на побачення, а майбутньому планує дітей, але трохи пізніше. Поки Ейпріл не готова до такої відповідальності, але, як і всі дівчата, хоче сім'ю.

Зі своїм хлопцем Зіанджа познайомилася в Китаї, це був вірменин, який переїхав з Америки. Раніше у нього вже були схожі відносини і разом з Зіанджею вони прозустрічалися 5 місяців.

Зіанджа в відвертій сукні і підстриженим волоссям

"Я зайшла в МакДональдс за бургером і шейком, і просто там ми і познайомилися. Я виглядала, як мокра собака. Просто вранці прокинулася, без макіяжу і всього подібного, жіночно. І ось там я себе вже відпустила по повній. Ніхто мене не контролював, ніхто не вказував, що робити, я відчувала себе вільно ", - розповіла співачка.

Але в стосунки на відстані дівчина не вірить і тому вирішила розірвати стосунки, щоб її коханий не переїжджав назад в Америка.

"Чоловіки, яких тягне до дівчат-трансгендерів, вони не геї. Геї-чоловіки, їм подобаються геї -чоловіки. А чоловіки, яким подобаються дівчата-трансгендери, їм подобаються дівчата, які екзотичні", - прокоментувала артистка.

Фотографії

Зіанджа vs. Олексій Баклан

Зіанджа в 2018 році

З рудим волоссям і веснянками

Борис Апрель вразив фотографіями, на яких постає в жіночому купальнику.

Борис Апрель та Наталя Могилевська

Відео

Зіанджа розповіла, як зважилася на зміну статі і повернулася на сцену

Зіанджа. Зе Інтерв'юер. 27.11.2018

Новини

Раніше Знай.ua повідомляв, що ці люди народилися не в своєму тілі, але мріяли бути собою і не боятися засуджень оточуючих. Вони не здавалися і твердо йшли до своєї мети.

Також Знай.ua розповідав, що недавно співачка-трансгендер Зіанджа знялася в зухвалій фотосесії. У кадрах співачка позує у відвертому топі і чорній шкіряній спідниці .

Варто нагадати, що співачка-трансгендер Зіанджа показала, якою вона була в дитинстві. Відома українська співачка-трансгендер Зіанджа, раніше відома як Борис Апрель, опублікувала нові дитячі фото в Instagram-stories. На одній з фотографій Зіанджа позує з мамою, на інший - з братом. Під фото співачка зізналася, що у неї азіатські коріння по батьковій лінії: тато - киргиз, мама - башкирка.

Посилання