У середу, 5 грудня, стало відомо, що у знаменитої української телеведучої Регіни Тодоренко і популярного російського співака Влада Топалова народився первісток. Про це зараз пишуть росЗМІ.

Так, пара до останнього не підтверджувала вагітність дівчини. І лише, коли живіт вже було складно приховати за об'ємним одягом, вони зізналися, що скоро вперше стануть батьками.

Регіна Тодоренко і Влад Топалов

Уточнимо, що пару тижнів тому Тодоренко повідомила, що йде в декрет, а прямо зараз стало відомо, що Тодоренко і Топалов вперше стали батьками. У подружжя народився син. Варто відзначити, що немовля з'явилося на світ вагою 3690 грамів і зростом 59 сантиметрів в одній із клінік Москви.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше ми писали, що Регіна Тодоренко знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів із посипкою, показавши дві сторони себе. Також артистка засвітила величезний вагітний животик.

Нагадаємо, що 19 листопада Влад і Регіна натякнули шанувальникам, що узаконили свої стосунки. Пара записала відео на пісню "Там, де ти". У ролику вони катаються на машині по місту, співають пісню і демонструють обручки.

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко опублікувала в Instagram довгу розповідь про те, як вони одружилися з Владом Топаловим.

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко на 9 місяці вагітності таємно вийшла заміж за співака Влада Топалова. Тепер телеведуча і співак стали офіційними чоловіком і дружиною.