Скандальний український танцюрист балету Сергій Полунін, який недавно шокував шанувальників своїм татуюванням на грудях із зображенням російського президента Володимира Путіна, пояснив свій вчинок в інтерв'ю російським ЗМІ.

Сергій Полунін опублікував на своїй сторінці в Instagram фото, на якому демонструє своє нове тату із зображенням портрета Путіна. Підписав свій пост Полунін також у тому ж "оригінальному" стилі, подякувавши Путіну за те, що він " вибрав добро" і "рухається до світла".

Фоловери Полуніна здебільшого висловилися негативно щодо такої витівки балеруна.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Твоє світло - це героїн, Сергію! Зав'язуй вже!", - порадили йому користувачі.

Однак, видно, що "героїн" не відпускає танцюриста і він вирішив пояснити, чому набив саме таке татуювання.

За словами артиста, на адресу Путіна в медіа-просторі лунає забагато критики. Тому уродженець Херсона вирішив таким татуюванням захистити свого кумира від "негативної енергетики".

"Я зробив татуювання як енергетичний захист - занадто багато атаки на одну людину", - написав Полунін.

Щоправда, сам того не бажаючи, Полунін зізнався, що це тату з Путіним "висмоктало" з нього сили.

За словами балеруна, до цього татуювання він володів великою кількістю сил і енергії, тому і хотів "перекинути на себе частину цієї негативної енергетики", яка нібито звалилась на російського президента. Однак, про наявність своєї сили танцюрист говорить вже у минулому часі.

Нагадаємо, український танцюрист Сергій Полунін, який також позиціонує себе як актор, шокував своїх шанувальників і суспільство зізнанням, що завжди любив російського президента Володимира Путіна і готовий його захищати.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сергій Полунін написав "проникливий" пост на своїй офіційній Instagram-сторінці, в якому він підтримав президента країни-агресора Володимира Путіна.

Також Знай.ua писав, українці жорстко потролили відомого артиста Сергія Полуніна за любов до Путіна.