Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Так, в цей раз діва порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. У соціальній мережі пишнотіла модель опублікувала фотографію, на якій позує в готелі.

На знімку Кім Кардашьян якась перелякана, мабуть фото було несподіваним. Вона стоїть у чорному вбранні, яке складається зі спокусливого топа на одній бретелі і довгій спідниці з відвертим розрізом збоку. Волосся моделі розпущене, а на обличчі ледь помітний макіяж. При цьому на задньому плані видно туалет та розкидані на підлозі речі.

У підписі до фотографії Кім Кардашьян написала, що це фото з її архіву. "Знайшла фотографію з моєї останньої поїздки в Майамі. Заберіть мене назад, будь ласка, тут ллється дощ". Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати нове фото в акаунті зірки. Багатьом сподобалася фотографія своєю природністю, однак, є ті, хто вважає світську левицю неохайною.

Раніше повідомлялося, що Кім Кардашьян в гумових капцях вивалила груди перед дітьми. У соціальній мережі пишнотіла діва опублікувала фотографію, на якій позує разом зі своїми дітками.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На знімку Кім Кардашьян сидить навпочіпки і обома руками вхопилася за своїх дітей. Зірка дивиться в камеру, в той час як діти явно чимось схвильовані. При цьому на моделі дуже дивний наряд, швидше пляжний. Так, вона позує в бежевій спідниці-болеро, а на груди одягла бюстгальтер від купальника. На мотузочці ліфчика між грудьми висять сонцезахисні окуляри. Але найбільше запитань викликає взуття Кім, адже вона в гумових капцях. Хоча, якщо фотографія була зроблена на пляжі, то це виправдовує зірку.

Нагадаємо, після експериментів з попою Кардашьян нарешті взялася за обличчя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у мережі порівняли фото Кайлі Дженнер до та після пластики.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кардашьян натягнула штору для душу і розмалювала дочка.