Куди були витрачені 100 000 доларів, хто такий Юра і причому тут "Вульгарна Моллі" - все це в кліпі групи "Агонь", але шанувальники його не побачили. Музиканти задумали хитрий план і зняли реакцію людей на свою нову творчість.

Група Агонь

Ось що про це говорять учасники групи:

"Для створення синглу «Некружит» ми звернулися до сучасних технологій, зокрема, використовували штучний інтелект, який проаналізував хітову музику останніх років і видав такий результат – трек "Неркжит". Тому тут ви можете почути щось від Монатіка, що від "Грибів", що від Элджея… Проста музика, мало слів, специфічне виконання. За тими ж критеріями ми створили ідею для майбутнього кліпу. Штучний інтелект підказав нам, що "реакції" – це найпопулярніший контент. Тому в головних ролях нашого спойлера ви побачите відомого блогера YanGo, трансгендера, копів, Кирила Блідого, Аліна Паш і все це – повний панк і пранк".

Нагадаємо, Стали відомі номінанти "Греммі": правозахисник, філософ, Леді Гага

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Оголошені номінанти 61-ї музичної премії "Греммі", яку вручає Американська академія звукозапису. &Nbsp;кількістю номінацій лідирують репери Кендрік Ламар (вісім) і Дрейк (сім), а також співачка Бренді Карлайл (шість).

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Переможці The Game Awards 2018: зібрали найкраще, що сталося з геймингом за рік, що минає

В Лос-Анджелесі традиційно відбулося ігрове захід The Game Awards 2018, під час якого вибирали все найкраще, що сталося з ігровою індустрією за 2018 рік. Не обійшлося і без несподіваних переможців рубрик, який більш ніж достатньо.

Також "Знай.uа" писав про те, що YouTube назвав найпопулярніші відео року в Україні: бариги, королева, кислотний мультик

Google оприлюднила Youtube Rewind - щорічний звіт, в якому зібрані найпопулярніші відео року в Україні і світі. Стало відомо, що найбільше дивилися українці в 2018 році.

У своєму офіційному блозі український підрозділ Google призводить два списки, присвячені перевагам української аудиторії. Перший з них - найпопулярніші музичні кліпи, другий - інші відео.