Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу нове епатажне фото, яким анонсувала своє шоу в Мінську. На фотографії Лобода позує під час монтажу сцени для концерту. На ній спортивний костюм, який складається з чорних штанів і червоної толстовки, поверх якого вона одягла жатий червоний пуховик. На ногах артистки величезні білі кросівки, на голові чорна кепка, а на обличчі сонцезахисні окуляри.

У підписі до фотографії Світлана Лобода написала: "Завтра #МинскАрена. Ласкаво просимо на наше шоу! Величезну кількість запитів на #МЕРЧ задовольнимо сповна. Спеціально для вас ми випустили ексклюзивну колекцію #ISUPERSTAR by #LOBODA. До речі, на мені нова футболка з нашої колекції. Живіть на повну, ні в чому собі не відмовляйте, і нехай всі люди як люди, а ви #СУПЕРЗІРКА".

Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати нову публікацію зірки. Багатьом її фотографія сподобалася, але, як завжди, є і ті, хто не в захваті від таких фотографій.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Світлана Лобода показала фанатам улюбленого пухнастика. Нещодавно Світлана виклала в мережу нове епатажне фото, яке наробило галасу в соцмережі. На знімку Лобода позує на прогулянці з величезною білою собакою, яку веде на повідку. На ній яскравий блакитний костюм з чорно-білими смужками-вставками, який підкреслює ідеальну фігуру артистки. А вона ж тільки влітку народила другу дочку і, як видно, швидко повернулася в відмінну форму. Волосся співачки розпущене, а на обличчі ледь помітний макіяж.

Нагадаємо, Лобода раптово згадала про Україну, але і це не допомогло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода в Києві похвалилася яскравим макіяжем, фанати в екстазі.