Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала незвичайні фото, на яких постала перед шанувальниками у цікавому вбранні на екскурсії в Дубаї.

Як ми вже повідомляли, після фіналу проекту "Танці з зірками" Нікітюк спочатку поїхала в рідне місто Хмельницький провідати рідню, а тепер, мабуть, вирішила відпочити і відправилася в Об'єднані Арабські Емірати. Спочатку Леся публікувала фотографії з курорту в Абу-Дабі, тепер же поїхала в Дубай.

На фотографіях, які телезірка виклала в мережу в цей раз, вона позує в дубайському "Саду чудес" Dubai Miracle Garden. Леся прогулюється біля величезних скульптур з рослин у вигляді тварин і казкових персонажів. Для прогулянки в цьому чудовому місці Нікітюк вибрала коротеньке плаття на бретелях, яке більше нагадує нічну сорочку. На одній з фотографій Леся тримає в руці блакитний рюкзачок. Її волосся розпущене, і судячи по фото, телезірка перебуває в прекрасному настрої.

Шанувальники Лесі не пройшли повз і почали активно обговорювати її нові фотографії. Багатьом сподобалися знімки і вони засипають зірку компліментами. Але є ті, хто радить Лесі одягатися скромніше.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Супер красуня. Але хіба можна по Дубаю ходити в комбінашці?", "Леся, ти бомба", "Де таке гарне платтячко можна замовити?", "Чудово виглядаєш", "Сукня просто супер", "Леся в ночнушці і на підборах", "Класний рюкзак, порадьте, де такий купити", "Дуже гарно", "Дивись, щоб тобе шейх не вкрав", "Фотка крута. Казкова леді потрапила в казку", - пишуть захоплені фанати Лесі Нікітюк у коментарях до фотографій.

Нагадаємо, після "Танців з зірками" Леся Нікітюк перетворилася на дівчину Бонда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк піснею відповіла на образи Влада Ями

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк виклала невинне фото і спровокувала мовний скандал.