Дизайнер Гоша Рубчинський звинувачується в педофілії. Це подія чекає бути самим гучним скандалом в 2018 році, що минає. В Мережі "засвітилися" листування Рубчинского з 16-річним хлопцем, де хлопчик називає його своїм кумиром, а Гоша просить його прислати фото з ванної.

Про це юнак сам написав у Фейсбуці. Скріни діалогів постять іноземні модні блоги з позначкою, що Рубчинський видалив деякі повідомлення, в яких були недвозначні натяки на те, що фото в дзеркалі повинні бути сексуального характеру. При цьому в блогах відзначили, що нехай в Росії вік згоди — 16 років, зберігання дитячої порнографії заборонено в усьому світі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, оренда дітей погодинно: у Росії влаштували справжній рай для збоченців.

Знай.иа повідомляв, що У Москві під виглядом брендового одягу пропонують в оренду дітей.

Користувачі соцмереж звернули увагу на підозрілий сайт cpidzhak.ru, який нібито здавав в оренду брендовий одяг для дітей, але в оголошеннях чомусь більше описувалися моделі.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Відзначається, що підозрілий сайт помітиа один із користувачів і повідомив про це журналістам.

"Я дізнався про сайт випадково, з Facebook. У пості написали, що такий сайт виявлено, була фотографія з скріншотом дитячого одягу. Я вирішив, що людина занадто параноїдальний і бачить педофілів скрізь. Потім сам зайшов і був здивований", - розповів Сергій.4І тільки завдяки скріншотам можна побачити, що насправді являв собою цей сайт.

Як видно з фото, до речей, які здаються в оренду, чомусь відсутній опис самої одягу. Є фотографії дівчаток із зазначенням імені і віку, а також вартості за одну годину. Є і хлопчики, причому деякі з них зображені на фотографіях в одних плавках і капелюсі, і навіть цієї мінімальної одягу зовсім не видно, а фокус камери явно був налаштований на обличчя дитини. Більш того, на сайті можна знайти фото повністю голої дівчинки з пляжу.

Нагадаємо, 28-річний житель Кременчука через соцмережі втирався в довіру до дітей, видаючи себе за дівчину. В результаті постраждали від насильства 12 дівчаток у віці від 9 до 12 років.

Як повідомляв портал Знай.uа скандальна активістка порадила любити педофілів, заявивши, що педофілія є такою ж вродженої сексуальною орієнтацією, як і гетеросексуальність.

Знай.uа писав, що батько педофіл з Бердичева заради збагачення знімав свою дочку в порнографічному відео, а крім того регулярно глумився над власною дитиною.