Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій позує під час зйомок талант-шоу "Х-фактор".

На фотографії Настя Каменських сидить за столом, разом з іншими членами журі. Погляд прихильників прикутий до зони декольте на тілі співачки. Настя наділа фіолетову кофточку з хитромудрою мереживною вишивкою. Вбрання артистки має глибокий виріз, який дозволяє фанатам милуватися її грудьми. Волосся Каменських випрямлене і обрамляє обличчя, на якому щільний шар макіяжу з акцентом на очі.

Настя не підписала свою фотографію, але залишила кілька хештегів. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Деякі відзначили зовнішню схожість Насті Каменських з голлівудською актрисою Монікою Беллуччі. А ось хтось пише, що артистка сильно змінилася, коли пішла від Потапа.

"Зараз Настя не та. Де проста кучерява дівчинка, що зараз робить ця дівчина із зірковою хворобою?", "Дуже стильно", "Дуже шкода. Пам'ятаю, мала була, тільки Настя Каменських, схиблена була. Але, на жаль, загубилися в тобі стиль і індивідуальність, в яку я була закохана. Тепер ти як всі", "Це не Настя", "Дуже цікавий образ", "Вона така, яка є. Вона не винна, що у неї маленькі схожості з Кім", "Дуже подобається стрижка", "Так тебе не впізнати", "Моніка?", "Які гарні очі", - пишуть фанати в коментарях до фото Насті Каменських.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.