Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість знову вирішила опинитися в центрі скандалу і виставила на загальний огляд листування з олігархом Андрієм Марченко, який її домагався. Виявляється, що ще нещодавно парочці приписували роман і навіть інтимний зв'язок і сам Марченко наполегливо доводив, що все це правда, а от Анастасія чутки спростовувала.

"Так, я знаю цю людину. Два роки тому після мого концерту в Краснодарі я інтелігентно послала Марченко через його домагання. Але, мабуть, чоловік не зрозумів. Марченко обіцяв підтримати мій благодійний тур по краснодарським станицям, а в обмін попросив рекламу своєї фірми. Свої зобов'язання я виконала, а Марченко підвів, обдурив мене і мій колектив.", - поскаржилася Волочкова. І дійсно, сама балерина одного разу похвалилася відео з олігархом, на якому вона дякує чоловіку за букет квітів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.