Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів Instagram знімками з далекого минулого. Так, знаменитість виклала фото до маси пластичних операцій і тонни макіяжу, зате з величезною золотою літерою "К", гламурно звисаючою з шиї. Варто відзначити, що останнім часом дівчина досить часто публікує фото з дитинства або підліткового віку.

За 17 годин кадр зібрав понад 1,1 млн. лайків. Фолловери ж почали відзначати, що через уколи краси Кардашьян стає все менше схожою на себе натуральну. Багато хто відзначили, що Кім пора перестати боятися старості і відмовитися від купи філлерів, адже фанати ностальгують по ній колишній.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше за іншу.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.