Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість показала кадр з прогулянки в дуже пікантному вбранні. Так, дівчина приміряла на себе коротеньку чорну сукню, високі ботфорти і доповнила образ невеликим клатчем, рекламуючи популярний бренд одягу.

За 13 годин кадр набрав понад 95 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті і в першу чергу почали розхвалювати довгі ноги Чері. Багато хто відзначили, що Ана вміє залишатися сексуальною навіть у такому елегантному одязі.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднається до її приватної сторінки та экслюзивному Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.