Найбільш бажані наречені не завжди приходять на шоу "Холостяк", іноді вони просто не можуть знайти свою єдину. Хто зі знаменитих чоловіків досі ходить без кільця і, можливо, чекає саме на тебе? Про це передає Clutch.

1. Андрій Данилко — 42 роки

Андрій Данилко - це талановитий продюсер, актор і музикант, який ховається за образом Вєрки Сердючки. Незважаючи на всенародну любов, артист усе ще один і чекає єдину, з якою зможе проводити затишні вечори.

2. Дмитро Коляденко — 44 роки

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Коляденко пережив два гучних шлюби, один з яких з Іриною Білик. Зараз він відкритий для нових стосунків, і зізнається, що готовий дивувати свою обраницю так само, як публіку.

3. Алан Бадоєв — 35 років

Алан розлучився з телеведучою Жанною Бадоєвою і зараз повністю вільний. Він талановитий кліпмейкер, який співпрацює з першими українськими зірками.

4. Дмитро Комаров — 34 роки

Комаров ведучий травел-шоу "Світ навиворіт", завдяки якому побував в найекзотичніших країнах. Він вважає, що свою людину можна розпізнати практично відразу за внутрішнім відчуттям.

5. Микита Alekseev — 24

Зовсім молодий виконавець досяг неймовірного успіху. Він може за 3 місяці дати 50 концертів у різних країнах, а його кліпи збирають рекордну кількість переглядів. А сама усмішка чого варта!

6. Артем Мілевський — 32 роки

Нападник футбольного клубу "Конкордія" справжня мрія. Він водить дорогі машини, відпочиває в клубах і їздить на природу. В інтерв'ю Мілевський зізнається, що йому подобаються успішні та впевнені в собі жінки.

7. Олександр Шуфрич — 28 років

Віце-президент ужгородського футбольного клубу "Говерла", син політика Нестора Шуфрича, теж завидний наречений. Незважаючи на численні романи він досі неодружений.

8. Єгор Фірсов — 28 років

В Раді VII скликання Фірсов - наймолодший нардеп. У свій час він став організатором донецького Автомайдану. Крім того, він любить активне дозвілля і навіть їздить на роботу на велосипеді.

9. Артур Мхітарян — 34 роки

Український підприємець, який заснував відому девелоперську компанію. Артур дуже любить відпочивати в Куршевелі і володіє нерухомістю в Дубаї.

10. Денис Жданов — 29 років

Денис - гордість України, адже він потрапив у список 30 найкращих IT-підприємців Європи за версією журналу "Forbes". На даний момент, є віце-президентом компанії "Readdle". І він неодружений!

Нагадаємо, Леонардо Ді Капріо одружується на моделі.

Раніше Знай.ua повідомляв, Дантес розповів про теплі взаємини з Дорофєєвої.

Також Знай.ua писав, Діма Білан переманив "наречених" Єгора Кріда і добре з ними відірвався.