Знаменитості з цієї добірки публічно зізналися, що зберегли цноту до весілля. Деякі їх засудять, а деякі - поплескають. Що скажете ви? Передає Clutch.

Джуліанна Хаф і Брукс Лайк

Співачка Джуліанна Хаф і хокеїст Брукс Лайка зайнялися сексом тільки після весілля і всім радять наслідувати їх прикладу. За словами Хаф, таке рішення зміцнює стосунки і показує їх серйозність.

Адріана Ліма і Марко Ярич

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Гаряча "ангел" Victoria's secret втратила цноту в 27 років з чоловіком, баскетболістом Марко Яричем. Подружжя прожило у шлюбі п'ять років, у них з'явилося двоє дітей. Але, на жаль, три роки тому вони розлучилися.

Джессіка Сімпсон і Нік Лише

Джессіка Сімпсон теж демонструвала свої принади світу, але вийшла заміж незайманою. З співаком Ніком Ліше у них була красива церемонія одруження. Правда, через чотири роки вони розлучилися.

Ліза Кудроу і Мішель Штерн

"Того самого" зірка "Друзів" чекала до тридцяти двох років. Закохані одружилися у 1995 році, через три роки на світ з'явився їхній син Джуліан, після народження якого актриса вирішила присвятити себе сім'ї.

Селін Діон і Рене Анжелі

Продюсер Рене Анжелі був першим і єдиним чоловіком Селін Діон. Вони познайомилися, коли їй було дванадцять, а йому - тридцять вісім. Правда, одружились вони тільки коли співачці було двадцять п'ять.

Катерина Вілкова та Ілля Любимов

До тридцяти років Ілля був алкоголіком і бабієм, а потім зустрів Катю. За порадою духовного наставника рік вони жили в утриманні перед вінчанням.

Сіара і Рассел Вілсон

Футболіст Рассел Вілсон запропонував співачці Сіарі випробувати стосунки на міцність і до весілля відмовитися від сексу. Сіара розповіла, що це було нелегко, але воно того варте.

Тім Тібоу

Тридцятирічний футболіст Тібоу досі незайманий, він береже себе для дружини. Його не змогла збити з шляху навіть "Міс Всесвіт" Олівія Калпо.

Уїтні Х'юстон і Боббі Браун

Х'юстон втратила цноту в двадцять шість років з першим і єдиним чоловіком. Правда, він виявився не дуже хорошою людиною, випивав, бешкетував і піднімав на співачку руку.

Міранда Керр і Еван Шпігель

Міранда Керр почала зустрічатися з засновником Snapchat Еваном Шпигелем посер розлучення з Орландо Блумом. Як виявилося, Еван запропонував моделі два роки утримання до весілля.

Нагадаємо, секрети краси від легендарних супермоделей.

Раніше Знай.ua повідомляв, чоловіки склали портрет найкрасивішої жінки.

Також Знай.ua писав, ангел Victoria’s Secret готується до народження первістка.