Не так давно популярна українська співачка Ейра випустила новий кліп на пісню "Фа". Примітно, що дівчина написала справжні хіти для половини українського шоу-бізнесу, в тому числі і для Олі Полякової.

Екстравагантне відео на пісню "Фа" опубліковано на YouTube-каналі артистки.

Так, в ролику Ейра то гаряче пестить, то суворо карає великого плюшевого ведмедя, який не виправдав її сподівань.

Крім того, в оригінальній пісні є безліч неоднозначних слів із вкрапленням нецензурних. Уточнимо, що режисером кліпу виступила сама артистка, а оператором юна і талановита Олександра Кушнарьова, більш відома як фешн-фотограф. Спродюсировала кліп режисер одного з провідних каналів українського телебачення Віра Шафранська.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Іноді любов перетворюється на не зовсім те, чого ти чекала. Спочатку ти плачеш, потім злишся, потім - мстися. Але я не з тих дівчат, які будуть співати про страждання. Так, мені було боляче. Але минув час, і я розумію, що швидше стану стервою і змушу пошкодувати партнера про скоєне, ніж буду скаржитися на долю. Але і цей етап пройде, тому що почуття варто проживати, в них не варто застрявати", - розповідає про свою пісні артистка.

На її думку, "замість тон феєричних виразів одне влучне слівце змусить слухача навострити вуха і запам'ятати пісню назавжди".

Насмілимося припустити, що пісня, найвірогідніше, була написана на основі реальних подій, але з ким саме дівчина пережила цей досвід, і чим він закінчився – невідомо.

Наголошується, що нецензурні вирази Ейри не потрапили на відео, оскільки на етапі затвердження реклами кліпу система Google Adwords відхилила цю версію через нецензурну лексику. Але артистка не розгубилася і відразу оновила текст пісні. При цьому оригінальна версія доступна на цифрових платформах.

Нагадаємо, що Оля Полякова показала дуже пікантний кадр із концертного туру "Королева ночі".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова показала Каті Осадчій, як треба цілуватись.

Також портал Знай.uа писав, що топ-10 найуспішніших українських кліпів очолило відео групи KAZKA на пісню "Плакала".