Учасниця "Голосу країни" співачка Зіанджа звинуватила студію "Квартал 95" і особисто коміка Володимира Зеленського в цькуванні, ненависті і гомофобії. Відповідну публікацію виконавиця розмістила в Stories свого Instagram.

Навколо "Квартал 95" тільки вщухли пристрасті, які були пов'язані з номером про Буратіно з нетрадиційною орієнтацією, як вони знову зганьбилися. Вони абсолютно не вчаться на своїх помилках.

Співачка Зианджа, відома по участі в "Голосі країни" звинуватила студію і Зеленського в гомофобії. У нещодавньому випуску "Ліги сміху" вони висміяли її операцію по зміні статі і помістили фотографію виконавиці на карикатурний постер фільму "Я, ти, він, вона".

Це фільм із Зеленським і Дорофєєвої в головних ролях. Однак слово "вона" замінили на "воно" під фотографією Зіанджи. Паралельно в ефірі шоу обіграли операцію Зіанджи по зміні статі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На відео з третьої хвилини.

Співачка Зіанджа, само собою не могла пройти повз такої махрової гомофобії і трансфобії на українському телебаченні. На своїй сторінці в соціальній мережі вона відповіла акторам і самому Володимиру Зеленському.

Раніше повідомлялося, що недавно Зіанджа шокувала всю країну своєю появою в новому образі. Її знали під ім'ям Борис Апрель, але після життя в США вона кардинально змінила імідж і пол. В інтерв'ю з Анатолієм Анатолічем для проекту "Зе Інтерв'юер" співачка вперше розповіла про досвід відносин з чоловіком.

Це сталося в 2014 році, коли Зіанджа перебувала в Китаї. Обранцем став вірменин, який переїхав з Америки. До цього у нього вже були подібні відносини. З Зианджей вони були разом 5 місяців.

Нагадаємо, Зианджа показала свої квітневі ягідки. Зианджа супроводила дуже відверту фотографію хештегом #coffeedate.

Як повідомляв Знай. ua, як трансформувався зоряний воїн і чому в підсумку став Зианджей. Борис Апрель – не тільки український співак, але ще й автор пісень.

Знай. ua писав, що певица-трансгендер Зианджа відверто розповіла про свої перші стосунки з чоловіком. В Україні співачка не могла побудувати відносини.