Відносини між популярною актрисою гумористичного шоу Екатериной Варнавою та її коханим Костянтином Мякиньковым почалися майже 4 роки тому. Тим не менш, за цей час пара так і не зважилася узаконити свої стосунки, повідомляє "Viva".

34-річна Катерина Варнава досить відкрита зі своїми передплатниками у соцмережах. Вона ділиться з ними всіма подіями свого життя, переживаннями і думками. Нещодавно зірка відкрито поговорила про своїх відносинах, сім'ї та весілля в ефірі популярного шоу "П'ятниця з Регіною".

Так, за словами Катерини Варнави, за час її відносин з Костянтином Мякиньковым вона стала краще. Її коханий сприймає її такою як вона є, з усіма її достоїнствами і недоліками. Тим не менш, зазначила зірка, заміж за нього вона поки не збирається.

"Я йому весь час кажу: "З весіллям ще почекаємо?". І він перший раз за багато років запитав: "Слухай, а чому ми постійно відтягуємо момент з весіллям?". Ну, тому що зараз, мені здається, не зовсім той час. Напевно, я відмазуюсь. У глибині душі я холостяк", - зізналася Варнава.

Чутки про майбутнє весілля пари ходили вже давно, тим не менш, на сьогодні вони так і залишилися чутками. Тим не менш, раніше в мережі Варнава написала, що коханий зважився на рішучий крок і подарував їй обручку. Зірка Comedy Woman впевнена, що Костянтин той самий чоловік. Родичі зірки раді за дівчину, оскільки вважають, що з її складним характером знайти собі другу половинку буде непросто.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Пара познайомилася три роки тому на телевізійному проекті «Танцюй».

Нагадаємо, Андрій Данилко: сумна доля українського коміка

Як раніше повідомляв "Знай.uа" "Вирішив підійти до сексу творчо": Волочкова розповіла про домоганиях російського олігарха

Також Знай.uа" писав, що Седокова заінтригувала букетом з пельменів: не знаю від кого вони