Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Але в цей раз Сєдокова відзначилася скромністю свого поста. Артистка виклала фотографію біля новорічної ялинки і розповіла, що ці атрибути свята її переслідують. Співачка позує на фото в бежевому светрі, поверх якого накинула чорну шкіряну куртку. Однак одягу майже не видно, так як його закривє розпущене волосся Анни, якк спадає на плечі і обрамляє обличчя. На ньому, до речі, досить стриманий, але помітний макіяж.

"Мене починають переслідувати Вбрані Ялинки. Я пропустила момент, коли їх почали прикрашати на початку грудня. Як би раніше ніхто до 30 не згадав про неї, а сьогодні 11 і вони вже скрізь стоять! Товариші, вони ж у вас всі опадуть! Або це тест на #найдиукогоелканастоящая. Все. Ми виведемо всіх зараз на чисту воду, всіх, хто починає наряджати ялинки в листопаді і змушує нас відчувати докори сумління! Все. Виговорилася. Ваша Снігуронька. P. S. Поїду за ялинкою. P. S. S. Завтра Р. S. S. Кому я брешу. 30 зустрінемося Р. S. S. S. Сьогодні 10", - підписала свою фотографію Анна Сєдокова.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нове фото на сторінці Анни Сєдокової. Більшість фанатів пишуть артистці безліч компліментів, але є і хейтери, яким, як завжди, щось не подобається. Багато з тих, хто прокоментував фото Сєдокової, розповідають про те, коли у них прийнято наряджати ялинку перед Новим роком.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Напомним, Анна Седокова на пляже в Дубае разделась, чтобы почитать.

Ранее портал "Знай.ua" сообщал, что Седокова посвятила статью хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що Седокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".