Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Так, в цей раз діва порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. У соціальній мережі пишнотіла модель опублікувала фотографію, на якій позує в сексуальному вбранні.

Так, на знімку, який з'явився на сторінці світської левиці, вона постала на огляд публіки у відвертій сріблястій сукні з дуже глибоким декольте. Пікантності цьому знімку додає те, що Кім не наділа під сукню бюстгальтер, таким чином фанати можуть роздивитися її пружні груди. Волосся світської діви зібране у високий хвіст на маківці і спадає на плечі. На її обличчі яскравий макіяж, який, мабуть, у момент фото їй як раз і наносять.

У підписі до фотографії Кім Кардашьян написала: "Готуємося до шоу Versace". Відзначимо, що раніше в профілі зірки з'явилася серія фотографій, на яких вона позує в цьому ж вбранні, яке крім того, що відкриває груди, є коротеньким і ледь приховує величезну попу Кім. На цих фото Кардашьян позує разом з чоловіком Каньє Вестом і своїми друзями чи колегами.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Кім Кардашьян в гумових капцях вивалила груди перед дітьми. У соціальній мережі пишнотіла діва опублікувала фотографію, на якій позує разом зі своїми дітками. На знімку Кім Кардашьян сидить навпочіпки і обома руками вхопилася за своїх дітей. Зірка дивиться в камеру, в той час як діти явно чимось схвильовані. При цьому на моделі дуже дивний наряд, швидше пляжний.

Нагадаємо, після експериментів з попою Кардашьян нарешті взялася за обличчя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у мережі порівняли фото Кайлі Дженнер до та після пластики.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кардашьян натягнула штору для душу і розмалювала дочка.