Днями Дженніфер Энистон стала гостем програми Еллен Дедженерес і брала участь у грі Burning Questions: за її правилами, необхідно було відповідати на каверзні питання ведучої.

Так, Дженніфер зізналася, що в дев'ятому класі стриглася за 10 доларів і продавала пилососи. Потім на питання «Крім занять любов'ю, прийняття душу або плавання, що вам подобається робити голим?» вона відповіла, що обожнює дивитися телевізор оголеною!

А ще актриса розповіла про три речі, які неодмінно робить кожен день: «Чищу зуби, приймаю душ і молюся», — сказала Дженніфер.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голлівудська актриса Дженніфер Еністон вперше за довгий час вийшла в світ. Зірка серіалу "Друзі" вручила одну з премій глянцю своєму близькому другові, стилісту і перукарю Крісу Макміллану. Саме він є автором зачіски Рейчел в серіалі "Друзі", яка вже стала культовою. У цей особливий вечір 49-річна Дженніфер наділу елегантне чорне плаття в підлогу і золоті босоніжки.

Як повідомляв портал "Знай.uа" нещодавно папараці зловили всесвітньо відому голлівудську актрису Анджеліну Джолі під час прогулянки з дітьми. Кожна поява на людях популярної красуні не залишається непоміченою - вихід на червону доріжку або звичайна сімейна прогулянка. На одній з таких Джолі, разом з молодшими дітьми, зняли папараці в Лос-Анджелесі.

"Знай.uа" писав, що багато в світі шоу-бізнесу змінилося за 2018 рік, причому далеко не завжди в кращий бік. Деякі зірки знайшли свою любов, а у деяких розвалилися багаторічні шлюби. Юен Макгрегор і Ів Мавракіс - розрив цієї пари після 22 років відносин став справжнім шоком для фанатів. Здавалося, що ніякі перешкоди вже не можуть їх розлучити, але ніщо не вічне під Місяцем. Кріс Претт і Ганна Феріс - актори прожили разом дев'ять років, а потім оголосили світові про свій розрив. Пара продовжує виховувати спільного сина, який залишився жити з Анною.