Українська співачка Регіна Тодоренко і її чоловік російський співак Влад Топалов недавно стали батьками. Виконавиця подарувала своєму чоловікові сина.

Сьогодні Влад Топалов разом зі своєю сестрою Аліною зустрів Регіну після виписки з пологового будинку.

Слід зазначити, що фанати співачки занепокоїлися через її тривалої відсутності в мережі і стали вимагати від Тодоренко поділитися фотографіями новонародженого сина. Деякі стали писати обурені пости про відсутність фотографій після пологів і з новонародженим сином.

«Цікаво, якщо не плануєш ділитися інформацією про народження дитини, навіщо тоді влаштовувати піар з свою вагітність? Якби не було постійного акценту на вагітності, то і не було б стільки питань від підписаних на неї фанатів »,« свиснемо, коли вона перестане викладати чергову фігню, і нарешті-то таки напише пост про свого сина », - прокоментували некорие шанувальники Регіни .
Тим не менше, більшість передплатників вважають, що відсутність будь-якої інформації з боку співачки виправдано, так як маленька дитина забирає багато енергії, сил і часу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У другій половині дня співачка "вийшла на зв'язок" і виклала в мережу відео з виконанням пісні "Кубик льоду" в компанії друзів.

"Ансамбль в три з половиною людини знову в справі. Сьогодні наш клуб майже тридцятирічних долучається до сучасності і співає для вас", - написала Тодоренко.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Ансамбль «3 с половиной человека» снова в деле) Сегодня наш клуб почти тридцатилетних @alina_astrovskaya_ @antonlavrentiev приобщается к современности😂😂😂 и поет для вас #КубикЛьда @gonefludd 💪🏻💪🏻💪🏻 Ждём ваши заказы на кавера) пишите в комментах, что хотите услышать в нашем исполнении? #регинатодоренко #регинапутешественница🌎🌏🌍 #reginatodorenko #пятницасрегиной Video - @valeriarozhuk & @mochkaaai

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)

Нагадаємо, Зібров з дружиною затарились в секс-шопі: відкрилося друге дихання

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Злата Огневич: життя украиских запальною співачки

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль - щира душа і віддана вдова, яка любить шовк і латекс