Американська актриса Дженніфер Еністон знялася для обкладинки модного глянцю Elle в США. 49-річна артистка приміряла кілька гарячих образів в пустелі і навіть зняла білизну.

Зірка серіалу "Друзі" з'явиться на обкладинці січневого номера 2019 року. Знімки вже з'явилися на сторінці видання Elle в Instagram.

"Ми живемо в суспільстві, яке диктує жінкам: до цього віку ви повинні бути заміжнбою; до цього віку у вас повинні з'явитися діти. Це казка. Це та форма, з якої ми повільно намагаємося вирватися", – поділилася роздумами актриса в інтерв'ю Elle.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також для видання Еністон прокоментувала свої стосунки з Бредом піттом і Джастіном Теру.

"У мене немає відчуття порожнечі. Мої шлюби, я в цьому переконана, були успішними. Та коли вони підійшли до фінальної межі, був зроблений вибір. Ми вирішили бути щасливими. Іноді союз перестає бути щасливим... Все в порядку. Це не провал", - зазначила Еністон.

Актриса розповіла, що вона не чекає міфічного щасливого кінця, а воліє відчувати щастя в кожному моменті.

"Чому ми хочемо щасливого кінця? Як щодо просто щасливого існування? Щасливий процес? Ми всі постійно в процесі. Те, що кількісно визначає щастя в чиємусь житті, не є ідеалом, який був створений в 50-х роках. Можливо жінки ще не зрозуміли, що у них є сила, що вони здатні досягти почуття внутрішнього щастя", - вважає актриса.

Нагадаємо, Дженніфер Еністон вразила шанувальників: звичайний предмет змушує її повністю роздягтися. Актриса Дженніфер Еністон відвідала популярне шоу, де відповіла на каверзні питання.

Як повідомляв Знай. ua, Дженніфер Еністон відзначилася самої "красивою" перемогою, шанувальники в захваті. Актриса блиснула своїм талантом в ролі переможниці конкурсу краси.

Знай. ua писав, Дженніфер Еністон зробила приємно давньому другові. Дженніфер Еністон відвідала вечірку журналу InStyle.