Відомий український гурт Kazka, яка з хітом "Плакала" підкорила російські музичні чарти, опинився у епіцентрі нового скандалу, пов'язаного з організацією концертної діяльності.

Kazka, український гурт
Kazka, український гурт

Скандал розгорівся через концерт у Канаді, йдеться на сторінці Ukrainians in Toronto в Facebook.

У повідомленні йдеться, що колектив нібито скористався послугами російського промоутера, відмовившись співпрацювати з українським.

Kazka, український гурт
Kazka, український гурт

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У Канаді нарікають, що запропонували представникам групи скористатися послугами українських організаторів, які привозили в Канаду український проект "Вар'яти", в той час, як російські організували б концерт Comedy Club.

"Це, до речі, ті ж люди, які організували показ українського фільму" Киборги "з аншлагами, а не російського вистави" Кохання по понеділках ". А ще у нас в громаді є команди, які привозили Олега Скрипку, Руслану, MadHeads, ТІК та "Океан Ельзи", а не Діму Білана та Ані Лорак. Ці організатори не фігурують в російському Comedy Club, де, як ми знаємо, є зірка - двійник Путіна ", - заявили канадські українці.

Kazka, український гурт
Kazka, український гурт

В діаспорі звернулися до представників гурту з проханням переглянути своє рішення.

"Правда, шкода, що група з вашою силою впливу і рівнем уваги за кордоном саме так вибрала вперше приїхати в наше місто. Майже плакали", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно на Youtube-каналі російського "Нового радіо" з'явилося скандальне відео "в підтримку української групи "Kazka". В дуже дивному ролику під популярну пісню "Плакала" відомі російські артисти пускають сльози.

Раніше Знай.uа писав про те, що популярний український гурт "KAZKA" став переможцем у номінації "Хіт року, прорив року". Як відносяться до своєї популярності в Росії, дізнавалось "Світське життя".

Також Знай.uа повідомляв, що нещодавно у мережі оприлюднили інформацію про те, що нібито популярний український гурт Kazka виступатиме на російському концерті "Пісня року" в Дюссельдорфі, Німеччина в 2019 році.