Світові зірки часто демонструють нам, що вік - це просто цифра і можна виглядати розкішно на будь-якому етапі свого життя. Важко повірити, що всім цим красуням давно перевалило за 40, а вони все ще не перестають дивувати шанувальників ідеальною зовнішністю. Як їм це вдається? Про це передає Clutch.

Дженніфер Еністон (47 років)

Своїми головними секретами молодості Еністон вважає заняття йогою і здоровий спосіб життя. Кожен її вихід у світ змушує шанувальників завмерти від захоплення.

Дженніфер Лопес (47 років)

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

За тендітною зовнішністю Джей Ло ховається справжній трудоголік. Співачка називає секретами свого свіжого зовнішнього вигляду хороший відпочинок і режим сну. Лопес не може уявити і дня без тренувань, а також вона строго слідкує своїм раціоном.

Деніз Річардс (45 років)

Деніз впевнена, що зморшки і зайва вага після 30 – наслідки стресів. Струняшка радить ставитися до всього спокійно і жити в задоволення.

Холлі Беррі (50 років)

Холлі Беррі досі зводить чоловіків з розуму. Серед своїх секретів вона називає тільки два: добре висипатися, і відразу після сну випивати склянку води з лимоном.

Ясміна Россі (60 років)

Легенда модельного світу радить всім дівчатам займатися улюбленою справою і ні перед чим не зупинятися. У цьому випадку, запевняє Ясміна, старість не страшна.

Кайлі Міноуг (48 років)

Запорука успіху – фітнес і білкова дієта, переконана співачка. Раніше вона всіляко намагалася відповідати сучасним стандартам краси, але сьогодні Кайлі проти будь-яких хірургічних втручань.

Сінді Кроуфорд (50 років)

Супермодель воліє підтримувати своє тіло в тонусі за допомогою народних засобів. Тричі на тиждень вона вмивається домашнім молоком. Також модель зберігає красу шкіру тим, що завжди користується сонцезахисним кремом.

Нагадаємо, Дженніфер Еністон знялася для обкладинки модного глянцю. Артистка приміряла кілька гарячих образів у пустелі і навіть зняла білизну.

Раніше Знай.ua повідомляв, 6 знаменитих красунь розповіли секрети сталевого пресу.

Також Знай.ua писав, хто зі знаменитостей виховує прийомних дітей.