Останнім часом телеведуча популярної російської програми «Давай одружимося» Лариса Гузєєва все частіше ділиться з шанувальниками подробицями свого життя в соціальній мережі Instagram. Після смерті матері зірка на час зникла, але через місяць повернулася до ладу і попросила підписників перестати її жаліти.

А днями Гузєєва поділилася знімком, зробленим після банних процедур. На фотографії зірка позує за деревами в засніженому лісі в одному тільки рушнику. Варто відзначити, що багато фанатів прийшло в захват від знімку Гузєєвої.

«Морозко-2». Настуся. Посміхайтеся! Всім радісного тижня!», - позитивно підписала знімок Лариса.

Деякі шанувальники все ж налякалися і вважають, що цим постом ведуча скопіювала Анастасію Волочкову. Як відомо, балерина досить часто публікує фотографії, зроблені після виходу з лазні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«Волочковій у карму, навіть Гузєєву розворушила, але якщо Володіна сяде на шпагат», «Ще одна смілива жінка на світі існує. І ім'я їй Настуся», «Це заразно», - прокоментували знімок ведучої «Давай одружимося» користувачі мережі.

До речі, Анастасія Волочкова на своїй сторінці в Instagram показала, як проходить її грудень у величезному заміському будинку. Так, артистка вибігла на холод, загорнувшись в рушник, пояснивши це тим, що таким чином вона об'єднується з природою.

Нагадаємо, що Волочкова вирішила похвалитися тим, як проводить недільний вечір. Шанувальники тут же встигли розгледіти пачку сигарет і остаточно розчарувалися в артистці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Волочкова зізналася, що макіяж робить сама собі в машині, чим не сильно здивувала фанатів. Ще балерина показала візажистів, які надали їй жіночного вигляду перед зйомками.

Також портал Знай.uа писав, що Волочкова показала репетицію якогось концерту, який тримає в таємниці вже не перший рік. Вона розминалася біля балетного станка з віялами і заінтригувала численними зйомками.