Американська кіноакадемія оприлюднила шорт-лист саундтреків, які в цьому році продовжать боротьбу за престижну кінопремію Оскар.

Перелік включає 15 композицій, серед яких Shallow Леді Гаги з стрічки "Зірка народилася", і дві пісні Емілі Блант зі стрічки "Мері Поппінс повертається".

Повний список саундтреків, включених в список:

Уіллі Уотсон і Тім Блейк Нельсон - When a Cowboy Trades His Spurs For Wings (фільм Балада Бастера Скрагса)

Sampha - Treasure (Гарний хлопчик)

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Кендрік Ламар та SZA - All The Stars (Чорна Пантера)

Йонсі і Трой Сіван - Revelation (Стерта особистість)

Доллі Партон - Girl In the Movies (Пампушка)

Емілі Блант - The Place Where Lost Things Go (Мері Поппінс повертається)

Емілі Блант і Лін-Мануель Міранда - Trip A Little Light Fantastic (Мері Поппінс повертається)

Arlissa - We Will not Move (Ваша ненависть)

Квінсі Джонс, Чака Хан і Марк Ронсон - Keep Reachin (Квінсі)

A Place Called Slaughter Race (Ральф проти Інтернету)

The Coup і Лакіт Стенфілд - OYAHYTT (Вибачте за турботу)

Леді Гага і Бредлі Купер - Shallow (Зірка народилася)

Том Йорк - Suspirium - Суспірія

Sade - The Big Unknown (Вдови)

З усього цього списку лише п'ять композицій стануть номінантами і продовжать боротьбу за нагороду. Лідерів Американська кіноакадемія оголосить 22 січня. А сама церемонія вручення Оскара пройде 24 лютого.

Нагадаємо, всесвітньо відомий голлівудський комік Кевін Харт не вестиме церемонію вручення премії Американської кіноакадемії "Оскар" в 2019 році. Комік зазначає, що причиною для відмови він вважає свої різкі висловлювання на адресу ЛГБТ-спільноти, які він робив у минулому.

Як повідомляв портал Знай.ua, звання “Краща акторка року” отримала американська співачка Леді Гага за роль у фільмі “Зірка народилася”. Вона зіграла в парі з Бредлі Купером, який також став режисером стрічки.

Також Знай.ua писав, церемонію вручення почесних нагород Governors Awards за заслуги в кінематографі скоротять через масштабні пожежі в Каліфорнії, які завдали багатомільйонної шкоди та забрали кілька десятків життів.