Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram стильним образом. Знаменитість похвалилася тим, що її нова пісня "Любите друг друга" буде лунати в російській новорічній комедії "Ёлки последние". Так, артистка позувала в пухнастій білій шубці і незвичайній відвертій сукні на закритому показі фільму.

"Мріяти під нову пісню "Любіть один одного" , яка стала саундтреком до фільму "Ялинки останні" ( днями був закритий показ, а з 27.12 у всіх кінотеатрах 🌟😍 ", - поділилася радістю Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті: "Віра, як Вам іде ця пісня!!! Від Вас віє любов'ю і добром!!! ❤️❤️❤️ Любові Вам!!!", "Снігова королева, розкішна жінка", "Віра яка ви все-таки красива, навіть шикарна💞💞💞💞💞💞", "Вірочка ви бездоганні🌹💕😘👍❤️😍🙏❤️".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.