днями російська актриса Лариса Гузєєва поділилася знімком, зробленим після банних процедур. На фотографії зірка позує за деревами в засніженому лісі в одному тільки рушник. Варто відзначити, що багато фанатів прийшли в захват від знімка Гузеевой.

Однак їх ентузіазм не розділила скандальна блогерша Олена Міро. Вона нагадала актрисі про її віці і натякнула, що їй пора вести себе скромніше, приховати голі ноги і забути про секс.

При цьому блогерша Олену Миро більше збентежив навіть не сам знімок, скільки підпис до нього. Вона обурилася, що доросла жінка порівняла себе з Настусею з новорічної казки "Морозко".

"Настуня? Ні, Ларочка, ти – не Настуся. Ти навіть не Настя Волочкова, не кажучи вже про Настусі з "Морозко". Ти – папа Свин з мультфільму про Пеппу, ось на нього ти дуже схожа... Ти не Настуся, Лара, а зовсім інший персонаж – лякаюча Баба-яга, у якої після клімаксу почалася деменція", – нещадно пише блогерша.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Миро попросила Гузєєву прикритися, і зазначила, що одряхлевшая актриса схожа більше на страховину на бойовому посту.

"Не знаю, як ви, але для мене сексуальність пенсіонерів – це щось за межею, від чого хочеться блювати. Все можу витерпіти і посміхнутися – навіть Бузову, але от претензії пенсіонерок на секс – ком до горла підкочується", – пояснює свою позицію блогерша.

Деякі фолловери також зніяковіли і вважають, що цим постом ведуча скопіювала Анастасію Волочкову. Як відомо, балерина досить часто публікує фотографії, зроблені після виходу з лазні.

Нагадаємо, головна сваха Росії Гузєєва за прикладом Волочкової вибігла гола в ліс. Гузєєву порівняли з Волочковою.

Як повідомляв Знай. ua, Волочкова похвалилася дружбою з Гузеевой: їх звела чарка. Анастасія Волочкова похвалилася новою подружкою і участю в скандальному шоу.

Знай. ua писав, що ведуча "Давай одружимося" нарешті окільцювала сина. Лариса Гузєєва поділилася фотографіями з весілля сина.