Відомий репер Баста взяв інтерв'ю в української співачки Світлани Лободи. Артистка забула про те, що вона в ефірі і навіть матюкалася, відповідаючи на запитання.

А саме, Лободу розлютив питання про те, скільки вона заробляє. Басте стало цікаво, скільки грошей вона отримує. Однак артистці це здалося негідним питанням.

"Зараз я заробляю набагато більше, перше, що я купила для себе – машину. Я не люблю говорити про те, скільки заробляю, це якось незручно. Я пристойно отримую в місяць, і витрачаю теж не менше, але я не хочу знати точну суму витрат", - зазначила співачка.

Українській співачці це питання видався досить некоректним, тому і відповіді на нього вона вжила міцне слівце, не стримавши емоції.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Баста поцікавився, що вона купила зі свого першого великого гонорару. Співачка зазначила, що не любить таких питань, але зізналася, що спочатку працювала танцівницею і співачкою і могла за вечір заробляти не більше 20 доларів.

Зараз у співачки підростають дві чарівні донечки і намагається заробити більше артистка в першу чергу для них. Вона любить балувати дівчаток і велика частина доходів іде саме на них, а от коли у неї з'явилися свої перші великі гроші, вона купила мамі пральну машину.

Крім того, Лобода відзначила, що вона не п'є і зараз взагалі не відпочиває. Так що в караоке її не зустріти, вона вдома з дітьми, або на гастролях.

Відео передачі опубліковано в соціальній мережі ВКонтакте.

Нагадаємо, Лобода розставила ноги і показала свій "хобот": збудився навіть паркет. Найбільше шанувальників збентежив відвертий костюм.

Як повідомляв Знай. ua, Світлана Лобода показала себе і майже дорослу дочку. Артистка показала миле сімейне фото.

Знай. ua писав, що Лобода похвалилася виступом на путінському телеканалі. Лобода показала анонс виступу на путінському телеканалі.