Популярна українська співачка Оля Полякова забилася головою і потрапила на лікарняне ліжко. Вона не на жарт налякала фоловерів знімком з крапельницею.

Відповідні фото і відео з'явилися в Instagram зірки.

Співачка розповіла, що потрапила в лікарню після відвідування салону краси. Полякова, за її словами, сильно вдарилася об верх машини і тепер відчуває сильний головний біль.

З-за травми Полякова потрапила в лікарню. Вона повідомила, що їй навіть поставили крапельницю. Співачка записала відеозвернення до своїх передплатників прямо з лікарняного ліжка і розповіла всі подробиці пригоди.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Хлопці, ви не повірите, чим закінчився мій похід в салон. Я вдарилася об верх машини і лежу під крапельницею", - розповіла співачка.

Однак професіоналізм Ольги взяв верх і трохи відпочивши в лікарні відразу після екстреного лікування поїхала на корпоратив. Відео з яскравим макіяжем співачка зняла вже по дорозі на роботу і зазначила, що потрібно їхати, незважаючи на головний біль і загальне слабке стан.

"Незважаючи на те, що голова моя болить, корпоратив відпрацювати потрібно, бо люди чекають. Тому я в такому стані після крапельниць їжу відпрацювати корпоратос", - пояснила Полякова.

Оля відома своїм професіоналізмом і в черговий раз довела, що заради роботи готова відкласти хвороби і тим більше головний біль.

Нагадаємо, Полякова оголила живіт і звела соцмережі з розуму. Співачка вбила на повал публіку милим животиком.

Як повідомляв Знай. ua, Олю Полякову терміново госпіталізували з травмою голови. З-за травми Полякова потрапила в лікарню.

Знай. ua писав, що Полякова показала, наскільки розпусна: поцілунки з дівчиною і купа еротичних костюмів. Оля Полякова заінтригувала новеньким тизером "Свінгери-2", однак це сподобалося далеко не всім.