Російська співачка Глюкоза (вона ж Наталя Чистякова-Іонова) поділилась інтимним. Артистка розповіла як побувала на курсах мінету і як вони її надихнули.

"Я вийшла звідти з таким почуттям, що я можу все. І це дуже піднімає самооцінку... Я потім повернулася, до речі, ще. На один курс - закріпити, так би мовити", - сказала Глюкоза в інтерв'ю Тетяні Мінгалімовій в ютуб-програмі "Ніжний редактор".

"Що мене вразило, що прицмокування... ми завжди паримося, що все повинно бути тихо. А насправді чоловікам дуже подобається, коли все чутно, коли все яскраво... Іноді чоловік і йде до повії, тому там він може розслабитися і робити все, що хоче, туди-сюди. А дружини часто кажуть: ти що, мене не можна", - додала співачка.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На думку артистки, говорити про секс просто необхідно. І вчитися робити це правильно також треба. І парам треба говорити один одному, як кому і що подобається.