Зіркове подружжя Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе взяли участь у шоу "Вечірній Ургант" на російському Першому каналі.

Відеозапис програми опублікували на YouTube-каналі телешоу.

Співачка з'явилася в студії в розкішному вбранні від російського бренду CHAPURIN. Це плаття з двошарового шовку з найтоншими силіконовим нитками було спеціально сознано для ювілею журналу VOGUE. Костянтин Меладзе віддав перевагу більш стриманому образу - костюм чорного кольору.

Артисти розповіли про свої проекти та про новорічні традиції, які дотримуються в їх сім'ї.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Традиції у нас, як у всіх нормальних людей. Шампанське, сациві, хачапурі, мандарини і олів'є", - сказала Віра.

Нагадаємо, Брежнєва, яка молодша Меладзе на 19 років, таємно вийшла заміж за продюсера в 2015 році. Закохані розписалися в Італії. Але навіть після весілля подружжя намагається не афішувати свої стосунки і рідко з'являються на публіці разом.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.