Українець написав варіацію на текст популярної пісні групи KAZKA і зірвав бурхливі "оплески" публіки в мережі

Андрій Грищук переписав приспів популярної пісні «Плакала» групи KAZKA, повідомляє Politeka.

У своєму Facebook він пояснив, що поки придумав тільки приспів і запропонував поки вивчити його, а потім, очевидно, з'явиться і весь текст:

«Поплакала і знов ялинку

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Принесла.

Купляла мандарині валізами,

І мама молода й закохана мала.

Салати всі однаково різали», — написав Андрій.

Оцінку творчості хлопця дали вже сотні користувачів мережі Вони також запропонували йому нові ідеї по тексту - зокрема, обіграти сльози від цибулі.

Пісня «Плакала» музичного колективу KAZKA перебуває на піку популярності за кордоном.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що учні однієї з українських сільських шкіл переспівали мегапопулярну композицію групи KAZKA "Плакала" і раптово прославилися. Всього за добу ролик в соціальній мережі Facebook подивилися 52 тисячі користувачів, півтори тисячі поділилися записом. На відео учні співають про нелегку шкільної долю: необхідність написати твір, ходити на уроки фізкультури, домашках на кухні і так далі. Причому пародію виконують не тільки діти, але і педагоги. Запис так сподобався користувачам, що вони не шкодували слів на похвалу і рекомендували дітям знімати ще.

Як повідомляв портал "Знай.uа", відома українська група Kazka, яка з хітом "Плакала" підкорила російські музичні чарти, опинилася в епіцентрі нового скандалу, пов'язаного з організацією концертної діяльності. Скандал розгорівся через концерту в Канаді. Колектив нібито скористався послугами російського промоутера, відмовившись співпрацювати з українським.

"Знай.uа" писав, що слова пісні "Плакала" групи Kazka напам'ять знає, напевно, вже більша частина українців. У чому популярність хіта і який насправді сенс закладений в тексті? Пояснити це вирішив відомий український поет Сергій Локшин, автор знаменитої композиції.