Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала зворушливе відео з чоловіком.

На відео, яка з'явилася в записі Регіни Тодоренко, вона позує разом з чоловіком Владом Топаловим. Як виявилося, артист підготував для телеведучої сюрприз у вигляді пісні про їх кохання, а сама Регіна взялася знімати кліп на цю пісню. Саме ця відеоробота з'явилася на сторінці зірки в мережі.

У кліпі Регіна і Влад обіймаються, цілуються, грають у сніжки і просто дуріють. А в кінці фрагмента ролика на сторінці Тодоренко, вона з Топаловим заглядають в коляску з немовлям. Далі в кадрі з'явилися крихітні ніжки дитини в милих шкарпетках. Як відомо, 5 грудня Регіна народила первістка. Стать дитини, як і її ім'я закохані поки не розголошують. Але у своїх публікаціях в мережі Тодоренко дякує шанувальникам за підтримку і привітання.

"Хлопці, дорогі наші, ми дякуємо вам за терпіння і повагу до нашої найпрекраснішої події в світі. Більшість з вас звикли, що всі артисти відразу виставляють на показ своє особисте життя. Ми з Владиславом Михайловичем мислимо трохи по-іншому і дуже трепетно ставимося до того, що відбувається між нами. Тому зайвий раз боїмося голосно кричати про свою любов. Впевнена, багато хто, особливо ті, хто вже став батьками, зрозуміють нас правильно. 5-го грудня відбулося велике чудо – у наше життя прийшла нова ЛЮДИНА. До цієї події мій чоловік написав для мене пісню. Дякую тобі, коханий @vladtopalovofficial! Як тільки я її почула, одразу ж взялася за створення кліпу! Щоб багато не писати, нехай за нас скаже наша пісня і маленька, але вже така грандіозна історія. ПОСИЛАННЯ на повне відео в профілі", - написала Регіна.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Шанувальники зірки в захваті від її публікації, а ще від того, що на відео, вони з Владом такі щасливі. До того ж, це вперше зіркова пара показала своє дитя.

Нагадаємо, вагітна Тодоренко повеселила мережу своїми раскоряками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.