Якщо для когось Новий Рік – час для відпочинку, то для зірок навпаки – період, коли можна заробити якнайбільше. Як впоратися із напруженим графіком та встигнути приділити час родині, краще за інших знає сценарист, ведучий, актор та автор "Кварталу 95" Валерій Жидков.

Новий Рік для зірок: як святкує родина Жидкова?

Валерій Жидков
Валерій Жидков

Перше, що побажав він українцям: зберігати теплі новорічні традиції – наприклад, хоча б поставити ялинку, без якого духу свята не буде. Натякнув і на інші, вагоміші зміни у державі:

Валерій Жидков
Валерій Жидков

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Я хочу побажати, щоб вперше за всю історію країни в кінці наступного року президент країни, хто б ним не був, сказав, що рік був легким. Вперше в історії! Щоб це сталося наприкінці 2019-го року. Я дуже хочу, щоб це було правдою, це найголовніше. Бажаю усім року, який принесе позитивні емоції!" – заявив Жидков.

Валерій Жидков
Валерій Жидков

Сам він до свят готується досить не особливо ретельно: на це банально не вистачає зайвих кілька годин:

"Ми в такому темпі живемо, що для мене ці два тижні, які залишилися до нового року – це так багато! Тому навіть не замислювався, як ми цей Новий рік проведемо. Після Нового року ми поїдемо відпочити, а от поки до Нового року ще багато справ", - сказав сценарист.

Валерій Жидков
Валерій Жидков

Жидков не приховує, що попри щільний графік все ж таки хоче поїхати з рідними на відпочинок, але коли це вийде, сказати складно:

"Я навіть ще не знаю, якого числа вдасться перепочити. Але ялинку ми вже поставили вдома! Це єдине, чим можу похвалитися. Ми витратили вихідний, поставили ялинку. Діти були раді! Не знаю, чим радувати їх два вихідних, що лишилися!" - додав він.

Валерій Жидков
Валерій Жидков

Як відомо, Валерій Жидков з дружиною Марією Жидковою виховують двох доньок – 14-річну Єлизавету і 4-річну Софію. Всі вони разом намагаються підтримувати ті звичаї, які передавалися із покоління в покоління. Але коли тато постійно на сцені, трапляється по-різному:

Валерій Жидков
Валерій Жидков

"Складно скласти новорічні традиції в родині, де батько – актор. У нас виходить, що Новий рік часто доводиться зустрічати на роботі. Але ті вихідні, які після Нового року, намагаємося бути разом, нікого не впускати в свою сім'ю і якось самі по собі десь побути якийсь час. Побачити один одного, згадати один одного. І заново звикнути до папи, який іноді з'являється вдома".

Після напруженої роботи на новорічні свята родина Жидкових запланувала відпустку в ОАЕ. За словами актора, їм хочеться трохи відпочити від зимової погоди і поїхати в теплу країну.

Валерій Жидков
Валерій Жидков

"Ми хочемо поїхати в Емірати. Ось така у нас є мрія. Ми хочемо в літо, тому що ось сьогодні по бруду їхали. По снігу, бруду. Хочеться сонечка. Його дуже не вистачає!" – прокоментував Валерій Жидков.

Дивіться: "Дорослі казки", Валерій Жидков

Нагадаємо, співачка-трансгендер Зіанджа розповіла, як вирішила "поховати" Бориса Апреля. Як повідомляв "Знай.ua", у Зеленського з’явився двійник. Також "Знай.ua" писав, зірка Квартал 95 відправила Винника в нокаут.